-5.7 C
Rapla
Laupäev, 4 dets. 2021

Milline võit Raplale! Veerandfinaal läheb edasi!

Siim Jõgis

AVIS Utilitas Rapla tuli viimasel veerandajal välja 12-punktilisest kaotusseisust ning alistas Pärnu Sadama tulemusega 82:80. Viimased kaks punkti tõi Rapla kontosse Sven Kaldre vabavisetest 2,6 sekundit enne mängu lõppu. Nüüd hoiab Pärnu Sadam veerandfinaalseerias eduseisu 2:1 ning järgmine mäng toimub laupäeval, 20. aprillil Pärnus.

AVIS Utilitas Rapla alustas kolmandat veerandfinaalkohtumist koosseisus Gregor Ilves, Sven Kaldre, Ervins Jonats, Indrek Kajupank ja Hunter Mickelson. Jätkuvalt jäi jalavigastuse tõttu kõrvale Dominique Hawkins.

Sarnaselt seeria kahele esimesele kohtumisele näitas AVIS Utilitas Rapla ka seekord esimesel veerandajal head mängu. See võideti tulemusega 21:20. Alates teisest veerandajast haaras Pärnu Sadam eduseisu enda kätte ning hoidis sellest kinni kuni mängu viimaste minutetini. Kohati juhtisid külalised lausa kümne punktiga, aga esimese poolaja lõpuks oli Pärnu eduseis kaheksa-punktiline 44:36.

Teine poolaeg algas Rapla jaoks väga ilusalt. Kohe esimesel rünnakul tabas Indrek Kajupank kolmepunktiviske ja vähendas kaotusseisu viiele punktile. Edasi tuli Rapla kontosse punkte siiski väga visalt. Enne neljandat veerandaega juhtis kohtumist Pärnu Sadam 63:51. 12-punktilisest kaotusseisust oli Raplal väga raske välja tulla, kuid ometi saadi sellega hakkama.

Võrreldes pühapäeval toimunud kohtumisega Pärnus näitas hoopis paremat mängu Indrek Kajupank, kes tõi oma meeskonna kontosse 20 punkti. Üleplatsimeheks kerkis Sven Kaldre, kes viskas kokku 21 punkti. Asjaliku esituse tegi ka Brian Williams, kelle kontosse kogunes mängu lõpuks 15 silma. Pärnu poolelt tõid enim punkte Mihkel Kirves ja Justin Alston, kes viskasid mõlemad 18 punkti.

Veerandfinaalseeria kestab kolme võiduni ning läheb edasi laupäeval, 20. aprillil Pärnus. Kui Rapla haarab võidu ka seal, otsustatakse poolfinaali pääsev meeskond esmaspäeval, 22. aprillil Raplas Sadolin spordihoones.

2 KOMMENTAARID

2 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,159JälgijatFollow

Viimased uudised