6.8 C
Rapla
Reede, 24 sept. 2021

Mis koht on Vembu-Tembumaa?

Vembu-Tembumaa on kogu pere park, mis on tegutsenud juba 18 aastat. Asume Kurtna külas, Saku vallas. Park on ehitatud ja hoitud nii, et igas vanuses külastajad tunneksid end siin hästi. Pargi eesmärk on pakkuda tegevusi, mis on pea igale vanusele sobilik ja meeldiv. Vembu-Tembumaa pakub aktiivsemaid olelusviise alates veeliumägedest ning lõpetades ronimisradadega. Seega tuleb riietuda vastavalt ilmale ja kindlasti sportlikult.

Pargis on veidi tehnikat, saab sõita väike –ATVdega, kartidega ja akuautodega. Olemas on ka põrkeautod ja paarisveloautod. Väikesed külastajad saavad sõita rongi ja karusselliga. Lisaks on ka nende jaoks väikesed plastikautod, suur turnimise- ja liivaväljakj ja mänguküla.

Pargis on palju erinevaid batuute ja ei puudu ka eelsoojendatud välibasseinid. Võimalik on sauna kasutada. Olemas on suured ühissaunad ja paar erasauna, mida on võimalik rentida.

Vihmasema ilma korral või ka lihtsalt vahelduseks, võib mängida ka mängudemajas vanade mänguautomaatidega või juba moodsamaid Wii , Xbox 360 mänge. Lisaks on saalis õhuhoki, jalgpallimäng ja piljardilauad. Sellest aastast on uute mängudena moderniseeritud mänguautomaatide mängud nagu Super Mario, rally, fistfight ja teised.

Pargis on mitu söögikohta. Toidutoas pakume mõningaid koduseid toite ja palju erinevaid kiirtoidu nimistusse kuuluvaid toite. Kohvikus on alati värsked saiakesed ja hea kohvi või tee. Lisaks saab maiustada mõnusa meeli paitava jäätisega. Basseinibaarist saab kiirtoite, karastusjooke ja jäätist.

Parki võib tulla ka oma toidukorvi ja söekotiga. Meil on piisavalt laudu ja grillimiskohti, kus saate enda maitse järgi ideaalse söömaaja korraldada.

Kui kõht täis, saab rahulikult pargis jalutada ja tutvuda ka meie loomadega. Meie Šetlandi poni Ben ja pruun lammas Mannu tervitavad teid iga ilmaga. Lisaks silkab puurides jäneseid ja ei puudu ka kanakari uhke kukega.

Veel on pargis turnimisrada ehk Tarzani-rada, kus saab oma julgust ja tasakaalu proovile panna. Lapsed saavad sõita ka velopaatidega ja ratsutada kummiponidega, suuremad aga mängida vesijalgpalli ning lasta täpsust lasketiirus.

Kui seikluslikust päevast väsinud ja kodutee on pikk, saab meie pargi kõrval olevates kämpingutes ööbida ja siis juba puhanuna hommikul teed jätkata.

Tähelepanu! Hooaja alguses on meil sooduspakkumine just koolidele ja lasteaedadele, mis kehtib kuni 22.juunini 2019. Kindlasti tasub lähemalt uurida meie kodulehelt www.vembu-tembumaa.ee või kirjutage meile [email protected]

1 kommentaar

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,159JälgijatFollow

Viimased uudised