-5.7 C
Rapla
Laupäev, 4 dets. 2021

Hommikuse Eidapere bussi väljumisaeg ei muutu

Inge Põlma

Kehtna valla jututoa nimelises Facebooki grupis levis info, nagu otsustaks Hansaliinid muuta hommikust nr 12 liini (Eidapere-Lelle-Rapla) väljumist 40 minutit varasemaks. Selle bussiga sõidavad ka need Kehtna inimesed, kes soovivad jõuda Raplast kell 8.01 Tallinna suunas väljuvale rongile. Bussiaja muutus tähendaks, et inimesed ei jõuaks enam bussiga rongile või peaksid selleks liiga vara Raplasse sõitma.
Nii Hansaliinidest kui MTÜ Põhja-Eesti Ühistranspordikeskusest kinnitati, et sellist muutust plaanis ei ole. Ühistranspordikeskuse esindaja sõnul on 1. juulist küll mitmeid muudatusi Raplamaa liinidel ja neist antakse kodulehel teada, kuid muudatused ei puuduta Eidapere-Rapla liini.
Hansaliinidest lisati, et kui inimestel on ettepanekuid või etteheiteid seoses liinimuudatustega, siis võiksid nad sellest alati kirja teel märku anda kas Hansa Bussiliinid Rapla regioonile või Põhja-Eesti Ühistranspordikeskusele.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,159JälgijatFollow

Viimased uudised