6.4 C
Rapla
Teisipäev, 28 sept. 2021

Milline blender on parim?

Smuutid ei ole enam ammu lihtsalt tervislik jook, vaid osa paljude inimeste igapäevasest elustiilist. Kõik me teame, et päevas tuleks tarbida vähemalt viis portsjonit erinevaid puu- ja köögivilju. Kiire elutempo võimaldab blenderiga valmistada hõlpsasti ja mugavalt nii tervislikke jooke kui tummiseid suppe.
Soovid leida head töökindlat blenderit ja ei tea, millist valida? Kas tuleks lähtuda tuntud kaubamärkidest või uurida täpsemalt, milline on mootori võimsus?
Tegime blenderi valimise protsessi lihtsamaks ja koostasime peamised küsimused, millele vastates on kerge leida just endale sobiv blender:

Kus hakkad blenderit hoidma?

Kas köögi tööpinnal on piisavalt ruumi uue köögitarviku jaoks või peaksid blenderit hoidma kapis. Kui blender on igapäevaselt tööpinnal, võiks selle välimus sobida kokku ülejäänud köögi ja kodumasinatega. Kui soovid võimsamat masinat, siis see võtab tavaliselt rohkem ruumi.

Mida soovid blenderiga valmistada?

Tagasihoidlikuma mootoriga blenderid saavad hakkama pehmete puuviljade ja köögiviljade purustamisega, aga kui soovid siidist jooki ja purustad ka külmutatud marju ja puuvilju, tuleb vaadata vähemalt 500-800 vatise võimsusega mootorit.

Kui mitmele inimesele korraga valmistad?

Suure pere puhul eelistage suuremat kannu, et te ei peaks mitu korda ühte jooki valmistama. Samas, kui plaanite blenderit kasutada vaid enda tarbeks, soovitame uurida ka väiksemaid kompaktseid mudeleid.

Kas blender on lihtsasti puhastatav?

Osadel blenderitel on spetsiaalne programm ja nende puhastamine on äärmiselt lihtne. Samas ei tohi kõikide mudelite kanne pesta nõudepesumasinas. Vaadake ka korpust, kui seal on palju nuppe ja väljaulatuvaid detaile, siis on puhastamine keerulisem.

Kas eelistate plastikust või klaasist kannu?

Plastik on kergem, aga klaasist kannud ei kulu nii kiiresti kriimuliseks. Klaasist kann kannatab kõrgemat kuumust, kui soovite blenderiga valmistada ka auravat suppi. Plastikkannu valimisel eelistage kindlasti BPA-vabast plastikust valmistatud toodet.

Milline on blenderi töökindlus?

Kindlasti uurige toote garantiitingimusi ja seda, millistele osadele see kehtib. Samuti tutvuge juba eelnevalt, kust on võimalik vajadusel soetada varuosasid või uut kannu. Eelistage mudeleid, millel on lukustussüsteem ja ülekuumenemise kaitse.
Olles vastanud eelnevatele küsimustele, valige sobiv blender K-rauta.ee kaupluse suurest valikust.

 

SISUTURUNDUS

1 kommentaar

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Ahti
07/08/2020 16:04

Huvitav lugemine, kel huvi veel blenderitest ja blenderi valimisest lugeda siis allolev artikkel on kindlasti väga kasulik!
https://kodujatehnika.wordpress.com/2020/08/07/kuidas-valida-blenderit/

5,680JälgijatLike
1,159JälgijatFollow

Viimased uudised