7.6 C
Rapla
Teisipäev, 28 sept. 2021

FOTOD: Vald on olnud teadlik Purku prügi probleemist

Stina Andok

5. märtsil ilmunud Maalehest võib lugeda, et osaühing ORS RECYCLING ladustab ilma jäätmekäitlusloata Purkus asuva Lindefarmi kinnistul prügi.

Raikküla piirkonna koordinaator Anne Leht kinnitab, et Rapla vallavalitsus on olnud probleemist teadlik juba jaanuarikuu lõpust, mil laekus esimene pöördumine kohalikelt elanikelt. Sellele reageeriti kohe ning kohapeal käisid Rapla valla järelevalvespetsialist Aime Linke koos keskkonnainspektsiooni ametnikega.

Leht tõdeb, et kuigi keskkonnainspektsiooni menetlus on kestnud juba üle kuu, ei ole seni kuhugi jõutud. „Füüsiliselt peatada ei saa,” ütleb ta. On infot, et alles mõni päev tagasi toimetati uus laadung jäätmeid Lindefarmi kinnistule.

Mõned nädalad on Purku prügi probleemiga kursis olnud ka Rapla vallavolikogu majanduskomisjoni esimees Hans Liibek, kelle sõnul suhtles ta sel teemal Raikküla piirkonna koordinaatoriga ning lubas teema tõstata ka majanduskomisjoni järgmisel istungil.

Ka Rapla vallavolikogu esimees Margus Jaanson, kes sai probleemist teada tänast Maalehte lugedes, on seda meelt, et teemat tuleks arutada volikogus.

2 KOMMENTAARID

2 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,159JälgijatFollow

Viimased uudised