7.6 C
Rapla
Teisipäev, 28 sept. 2021

Pöördumine lugejate poole

Eelmine nädal väljendas Eesti rahva tõelist usaldust Eesti ajakirjanduse vastu. Saame öelda, et kriisipäevadel on käinud sõltumatuid Eesti ajakirjandusväljaandeid lugemas praktiliselt kõik täiskasvanud eestlased. See on enneolematu usaldus ja tunnustus.

Kvaliteetse ajakirjanduse loodud maailmatunnetuseta on tulevik tume, väljaannete hea sisu laiendab silmaringi ja aitab kursis olla päris probleemide ja uudistega. Kel on soov elada tähenduslikku elu, käib tänapäeval sellega vältimatult kaasas meelepärane valik tasulist meediat.

Saatuse irooniana on viimastel päevadel Eesti ajakirjandusväljaannete vajalikkust näitav lugejate arv ning reklaamiturg liikunud täiesti vastupidises suunas. Kui lugejad püsivad päevast päeva meie juures, siis reklaamiandjad mõtlevad ja lahkuvad. Murest, teadmatusest, alalhoidlikkusest.

Ajakirjanduse kõrget taset hoiab Eestis 1000 töötajat. Nad informeerivad meie lugejaid ühtlasi kiirelt ja võimalikult täpselt. Meediajuhid koostöös valitsusega annavad praegu endast kõik, et meie töötajad säilitaks töö ning lugejad, kuulajad ja vaatajad saaks olulist sisu edaspidigi. Aga see pole piisav, sest abivajajaid on palju.

Töötajate arvu vähendamine rahapuudusel teeks lugejate, kuulajate ja vaatajate teenindamise raskeks.

Sina saad toetada Eesti ajakirjandust, makstes selle tarbimise eest õiglast hinda. Kas paber- või digiväljaannete tellija või ostjana. Toeta head ajakirjandust, toetume Sulle, hea lugeja.

Eesti inimesed loevad Eesti ajakirjandust, Eesti inimesed usaldavad Eesti ajakirjandust, Eesti ajakirjandus ei pööra Eesti inimestele ka kõige raskematel aegadel selga. Oleme tugevad, professionaalsed ja jätkusuutlikud vaid üheskoos.

Eesti Meediaettevõtete Liit

1 kommentaar

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,159JälgijatFollow

Viimased uudised