2.8 C
Rapla
Esmaspäev, 27 sept. 2021

Koroonaviirusesse nakatunute arv Raplamaal tõusis kaheksa peale

Siim Jõgis

Reede, 27. märtsi seisuga on Raplamaa elanike seas COVID-19 haigus tuvastatud kaheksal inimesel. Võrreldes 24 tundi varem avaldatud infoga on nakatumiste arv tõusnud kahe võrra. Infot kinnitas Raplamaa kriisikomisjoni esimees Indrek Kullam.
Kokku on Eestis COVID-19 haigus tuvastatud 575 inimesel.
Raplamaa kriisikomisjon kogunes Skype’i vahendusel reede ennelõunal. Ühe teemana kerkis esile mänguväljakute kasutamine. Indrek Kullam ütles, et praegusel ajal ei tohi mänguväljakuid kasutada, sest koroonaviirus võib atraktsioonide pindadel pesitseda pikalt. Märjamaa vald on oma mänguväljakud piiritlenud lindiga ning ülejäänud kolm Raplamaa valda on mänguväljakutele välja pannud informeerivad plakatid.
Raplamaa haigla avaldas kriisikomisjoni koosolekul valmidust praeguse seisuga toime tulla, öeldes, et personal on selleks olemas. Küll aga tõstatas mõningad murenoodid Kohila vald seoses Aespa asulaga, kuhu inimesed hakkavad Harjumaalt tulema suvitama.
Indrek Kullami info kohaselt plaanib Märjamaa vald avada praeguse seisuga oma lasteaiad 6. aprillil ning samal kuupäeval hakkab praeguse seisu järgi Märjamaa raamatukogu välja laenutama raamatuid.

Seda siiski piiratud ulatuses, ehk väljastatakse ainult neid raamatuid, mis on eelnevalt kodulehe kaudu, e-maili või telefoni teel tellitud. Sellise ettepaneku on vallavalitsusele teinud Märjamaa raamatukogu. Märjamaa vallavalitsus ei ole selle kohta veel otsust teinud.

5 KOMMENTAARID

5 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,159JälgijatFollow

Viimased uudised