11.2 C
Rapla
Neljapäev, 21 okt. 2021

Märjamaa Olerexis viidi läbi põhjalik desinfitseerimine

Kadri Paju

26. märtsil kell 19 edastati Olerex AS-le informatsioon, et ühe Märjamaa tankla töötaja abikaasal, kes töötab Eesti Politseis, osutus test koroonaviiruse suhtes positiivseks. „Tegutsesime lähtuvalt meie ettevõttes kehtestatud kriisiolukorra reeglitele. Sulgesime kohe tankla ja tööl olnud inimesed saadeti koju,“ ütles Olerex AS-i tegevjuht Piret Miller.
Samal õhtul viidi läbi põhjalik desinfitseerimine, mille käigus puhastati letid, riiulid, tarvikud, sõrmistikud, kassa-, kohvimasinate, tankurite ekraanid, ladu, sanruumid, töötajate ruumid, tankurid ja muu tankla territooriumil asuv inventar. Tankla desinfitseerimine lõpetati 27. märtsi varahommikul ja seejärel avati tankla taas inimeste teenindamiseks.
„Meie töötajatel kellelgi ei ole käesoleva hetkeni haigusnähte tekkinud, kuid ennetamaks võimalikku ohtu on kõik kõnealuse isiku abikaasaga viimase kahe nädala jooksul vahetuses olnud inimesed töölt koju saadetud ning neile tehakse viiruse test. Enne testi tulemuste selgumist ühtegi inimest tööle ei lubata,“ rääkis Piret Miller.

Hetkel on Eestis kinnitatud 575 haigusjuhtu. Aktiivseid haigusjuhtumeid: 534. Haiglaravil on 40 inimest. Surmasid 1. Tervenenud on 11 inimest. Teste tehtud 8121.

3 KOMMENTAARID

3 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,159JälgijatFollow

Viimased uudised