7.6 C
Rapla
Teisipäev, 28 sept. 2021

Rohelised Sõnumid: Veebinar transpordi teemal

Katri Reinsalu

Vabaühendused Eesti Roheline Liikumine ja Fridays For Future Eesti projektijuhi Henri Holtsmeieri eestvedamisel alustasid märtsi lõpus üritustesarja „Mina ja kliima”. Veebikeskkonna Zoom vahendusel avavad kliimamuutuste ja inimtegevuse vahelisi seoseid oma ala eksperdid, professorid ja teadlased. Kohtumine toimub igal reedel kell 12. Järgmine hariv ja huvitav veebiseminar on juba sel reedel, 10. aprillil.
Seekordne külaline on ettevõtja, leiutaja ja materjaliteadlane Marek Strandberg. „Marek on väga laia kaliibriga mees, teadustööd on ta teinud rohkem kui 30 aastat, mille jooksul on muuhulgas uurinud energeetikat, naftakeemiat ja kütuste tehnoloogiaid. Ta on erakonna Eestimaa Rohelised asutajaliige ning aastatel 2007-2011 esindas ta erakonda ka Riigikogus. Marek on avaldanud arvukaid arvamusartikleid keskkonna ja rohelise mõtteviisiga seotud teemadel ning võtab aktiivselt sõna meedias päevakajalistel teemadel, selgitades lahkelt, kuidas saaksid nii riigijuhid kui ka ametnikud loodusseadustest lähtudes teha paremaid otsuseid,” seisab veebinari kirjelduses.
Lisainfot saab veebilehelt www.roheline.ee või Eesti Roheline Liikumine Facebooki lehelt.

Eelmine artikkelKutsekoolid on keerulises olukorras
Järgmine artikkelPolitseiteated
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,159JälgijatFollow

Viimased uudised