-4.4 C
Rapla
Reede, 3 dets. 2021

Järvakandi Grossi poes asuv postkontor on suletud ajutiselt

Kadri Paju

Toimetuse poole pöördus murelik kodanik, kes tahtis teada, miks sulges Omniva Järvakandis OG Elektraga ühes majas asuva postkontori ning miks tehakse postitoiminguid Meie Toidukaupade poes.

„OG Elektra poega ühes asub Järvakandi postkontor, mis suleti ajutiselt seoses valitsuse otsusega kõik kaubanduspindadel asuvad poed ja teeninduspunktid, millel puudub eraldi sissepääs, sulgeda,“ selgitas olukorda Omniva meediasuhete juht Mattias Kaiv. „Postkontori avame taas, kui eriolukorra piiranguid leevendatakse,“ lisas Kaiv.
„Postiteenuste osutamine Järvakandi Grossi Toidukaubad kaupluses ei ole kusagile kadunud. Küll aga on postkontor Eesti Vabariigi peaministri 24. märtsi korraldusega nr 46 (mida täpsustati 26. märtsil korraldusega nr 50) alates 27. märtsist suletud. Nimetatud korraldus määrab ära loetelu nendest postkontoritest, mis peavad jääma avatuks, ning ülejäänud postkontorid tuli sulgeda. Järvakandi on üks nendest, mis peab olema suletud,“ kinnitas ka Kertu Olu AS OG Elektrast. „Loodame parimale ning peatsele piirangute leevendamisele, et inimesed saaksid taas harjumuspäraseid teenuseid kasutama hakata,“ sõnas Olu.
Meie Toidukaupade poes asub postipunkt juba 2018. aastast. Postipunktis pakutakse kõiki samu postiteenuseid, mida postkontoriski.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,159JälgijatFollow

Viimased uudised