6.8 C
Rapla
Pühapäev, 17 okt. 2021

VIDEO: Algasid Rapla turu lammutus- ja korrastustööd

Kadri Paju

Täna, 8. mai hommikul algasid lammutus- ja korrastustööd Rapla turuplatsil. Rapla valla kodulehel oleva infokohaselt on turul lubatud taas kaubelda 15. maist, kui on lõppenud vanade müügikioskite lammutamine ja korrastustööd.

Ühe turul müüja sõnul teatas vald neile eile, et täna algavad lammutustööd. See jättis kauplejatele väga lühikese aja oma kaupa ümber kolida. Müüja sõnul on nad infosulus ja ei tea üldse, mis turuplatsil edasi saama hakkab.

“Rapla vald alustas teavitustega, et turu praegune, ajale jalgu jäänud hoonestus soovitakse likvideerida jaanuaris 2020 Rapla Teatajas” ütles Rapla valla arendusjuht Heiki Vahtra. Rapla Teatajas oli kirjas, et Rapla Vallavalitsus plaanib 2020. aasta kevadel ümberkorraldusi vallale kuuluval kinnistul Taara 4, Rapla linn (katastritunnus 67001:003:0019). See kinnistu on elanikele tuntud Rapla turuna. Valla soov on oma kinnistu korrastada ning seetõttu palume võtta meiega ühendust kõigil, kelle rajatised asuvad sel kinnistul. Rapla Vallavalitsuse poole saab pöörduda üldkontaktandmete kaudu (e-post [email protected] ee või tel ‪489 0510‬).
Ühendust palume võtta hiljemalt 10. veebruariks. Vara, mille kohta pole omanik selleks ajaks vallale teadet esitanud, kuulutatakse peremeheta varaks ning edaspidi tegutseb vald sellega juba oma äranägemise järgi. “Sama sisuga tekst avaldati ka valla kodulehel ja Facebookis ning turuga seotud teemasi kajastas ka Raplamaa Sõnumid ” rääkis Vahtra. “Kõik meiega ühendust võtnud inimesed said info, et turg läheb lammutamisele aprillis, see tegevus venis meil küll mai algusesse ja oma vara tuleb viia ära märtsi lõpuks. Siinkohal leiab Rapla vald, et aega on kõigile soovijatele antud piisvalt, sisuliselt on olnud selleks kuni 4 kuud aega” lisas Vahtra.

 

 

3 KOMMENTAARID

3 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,159JälgijatFollow

Viimased uudised