9.9 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
UudisedKehtna vald langetas Järvakandi endise vallamaja hinda

Kehtna vald langetas Järvakandi endise vallamaja hinda

Kehtna vald on püüdnud juba pikalt leida ostjat endisele Järvakandi vallamajale, ent siiamaani tulutult. Kehtna abivallavanem Jalmar Mandel ütles, et maja on müüdud kirjalikul enampakkumisel alghinnaga 60 000 eurot, kuid huvilisi tulnud ei ole.
Müügikuulutused on üleval olnud maakonnalehes, kinnisvaraportaalides ja mujal avalikes kanalites. Kolmapäeval, 17. juunil toimunud vallavolikogu istungil otsustati müügihinda alandada. “17. juunil otsustas Kehtna vallavolikogu enampakkumise alghinda alandada 45 000 euroni, lähinädalatel kuulutame uuesti vallamaja müügist,” sõnas Jalmar Mandel.
Alates tänavu 1. juunist on Järvakandi teenuskeskus olnud avatud uues asukohas aadressil Pargi tänav 1. Selleks puhuks remonditi vallavalitsuse ruumide tarbeks varem tühjalt seisnud pind. Mandel selgitas, et Järvakandi teenuskeskus koliti sinna ümber, sest võrreldes endise vallamaja ruumidega on see tunduvalt väiksem ning seega säästlikum kasutada. Teenuskeskuses töötavad alaliselt kaks ametnikku, ehk vallasekretäri abi ja tehniline sekretär. Mandel lisas, et teised vallaametnikud käivad seal vastavalt vajadusele, kui on tarvis lahendada Järvakandi piirkonna küsimusi.
Peagi uuesti müüki minev endine vallamaja asub aadressil Tallinna mnt 17. Järvakandi vallavalitsus asus selles hoones kuni omavalitsuste haldusreformi jõustumiseni 2017. aastal, kui Järvakandi ja Kehtna vald ühinesid. Vastavalt ühinemislepingule oli Kehtna vallavalitsuse juriidiline aadress kõigepealt Järvakandi vallamajas, kuid nüüdseks on see ära muudetud.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare