11.1 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
TarbijaKvaliteetse puhkuse kõige olulisemad komponendid: madrats, kattemadrats ja voodiriided

Kvaliteetse puhkuse kõige olulisemad komponendid: madrats, kattemadrats ja voodiriided


Sisuturundus

Me kõik teame, et öine kvaliteetne puhkus kindlustab hea tuju, töövõime ja üldise heaolu. Siiski ei piisa väljapuhkamiseks vaid varem voodisse minemisest. Meie magamisalusel- madratsil- on meie une kvaliteedile oluline mõju. Lonase, paljude aastate kogemustega madratsitootja, eksperdid annavad nõu, millist kriteeriumit kõigepealt kaaluda.


Milliseid madratseid loetakse kõrg-kvaliteetseteks?
See küsimus tekib arvatavasti tihti inimestel, kes kaaluvad uue madratsi ostmist. Madratsi kvaliteeti paljastab mitu elementi: tootmiseks kasutatud materjalid ja tehnoloogia, sise-konstruktsioon ja muidugi käsitööliste panus. Siiski on väga oluline mõista, et isegi sellised madratsid ei ole mugavad ega garanteeri väljapuhkamist, kui need ei vasta täpselt sinu magamisharjumustele ega keha vajadustele.
Lonase eksperdid toovad välja, et kõrg-kvaliteetne madrats on eelkõige selline, mille me vastutustundega valime ja millele me pühendame piisavalt aega ja tähelepanu. See on põhjus, miks Lonase eksperdid klientidega suhtlevad ning arvestavad nende uneprobleemide väiksemategi detailidega. Iga madrats tehakse individuaalselt, vastavalt kliendi vajadustele ja enamus tootmisest tehakse käsitsi. Seetõttu valmistatakse ainult üks madrats korraga, kindlustades nii iga toote kvaliteet ja vastupidavus.


Mida oma magamisalust valides silmas pidada?
Sul leiad tohutu hulga valikuid ja sul tekib mitmeid asjalikke küsimusi olenemata sellest, kas ostled füüsilises poes või internetis. Enne madratsi otsima hakkamist kaalu oma vajadusi ja unekvaliteedi probleeme. Mõnede jaoks võib see olla öine higistamine, selja- või lihasvalu, teiste jaoks- tüütu allergia. Halva une põhjuste teadmine teeb õige madratsi leidmise palju lihtsamaks.

  • Madratsi tüüp
    Tänapäeval on madratsi valik lai, need on tehtud lateksist, taskuvedru põhjaga või viskoelastsed. Ja igaüks neist lahendab erinevaid uneprobleeme. Nende jaoks, kes kurdavad öise higistamise üle, soovitavad Lonase eksperdid otsida madratsit, mis aitaks maha jahtuda nagu näiteks vedrumadratsid. Neile, kes tahavad allergiatest lahti saada, soovitavad nad allergiavastaseid madratseid, näiteks lateksist. Viskoelastsed madratsid on head neile, kes kannatavad lihas- ja seljavalude käes.
  • Suurus
    Suurus on paljude jaoks madratsi valimisel vähese tähtsusega. Siiski on see sama oluline kui sinu madratsi tüüp. Liiga väiksed madratsid võivad tüütuks muutuda, sest see jätab voodiraami vahele tühimiku ja liiga suured rikuvad magamistoa üldise väljanägemise, sest voodipesu ei kata seda korralikult ära. Mugavuse meistrid soovitavad mitte rutata ja kõigepealt hinnata vajamineva madratsi suurust, nii ei pea sa muretsema kiiruga ostetud toote tagastamise pärast.
  • Kõvadus
    See on üks kõige olulisemaid ja nõudlikemaid kriteeriume. Madratsi kõvadus määrab su öö une kvaliteedi ja mugavuse. Madratsid jagatakse kõvaduse põhjal tavaliselt kolme gruppi: pehmed, poolkõvad ja kõvad magamisalused. Soovituslik on valida neid valida oma või oma lähedase kehakaalu järgi, et magamise ajal säilitada õige kehaasend. Pehmed madratsid on üldiselt neile, kes kaaluvad alla 90 kg, poolkõvad- neile, kes kaaluvad 90 ja 110 kg vahel ja tahked, tugevad magamisalused on vajalikud neile, kes kaaluvad üle 110 kg.

Millal ja miks võiks sul kattemadratsit vaja minna?
Kui sul on vaja oma magamisaluse kvaliteeti parandada, aga madrats pole selleks õige valik, on kattemadrats kujundatud vigu parandama ja on eriti kasulikud väljaspool magamisalust. See loob kvaliteetseks väljapuhkamiseks palju paremad tingimused, eriti kui sa tavaliselt magad vanal väljatõmmataval diivanil. Samuti on kattemadrats ideaalne neile, kes ei taha osta uut madratsit, aga tahavad vana uuendada. Kattemadratsid on pehmed, ehituslikult tugevad magamisalused, millel on parandavad omadused, nad on tavalistest madratsitest õhemad, mis teeb nad eriti kompaktseteks. Nad sobivad liigselt kõva madratsi pehmendamiseks või vana madratsi tühimike peitmiseks ja silumiseks.
Lonase eksperdid soovitavad kattemadratsi paksusele tähelepanu pöörata. See aspekt mõjutab samuti öise une kvaliteeti. Kattemadratseid jaotatakse tavaliselt kolme gruppi: 3 cm, 5, cm ja 7 cm paksud.

  • 3 cm paksu kattemadratsid- saadaolevatest kõige õhem valik. Neid kasutatakse tavaliselt diivani või uuema madratsi kaitsmiseks kulumise eest ja tihti, et pehmendada kühme, tühimike ja diivani ühenduskohti. Sellisel juhul on õhuke kattemadrats sobilik lahendus.
  • 5 cm paksud kattemadratsid on tugevamad ja annavad kehale rohkem toestust. Sellise paksusega kattemadrats on hea lahendus paaridele, kellel on erinevad unevajadused, näiteks kui üks tahab suuremat pehmust ja teine rohkem toestust kehale.
  • 7 cm paksud kattemadratsid on kõige paksemad. Spetsialistid soovitavad seda valikut neile, kes otsivad optimaalset lahendust uuendamaks vana madratsit või diivanit, cm paksust annab vajaliku keha toestuse ja kõrvaldab voodi või olemasoleva madratsi ebameeldivad kühmud või tühimikud.

Voodipesu mõju une kvaliteedile
Kui sa arvad, et voodipesu une kvaliteeti ei mõjuta, eksid rängalt. Meie puhkust mõjutab teki paksus, padja pehmus, voodipesu riie. Näiteks teeb sünteetiline voodipesu kehale temperatuuri reguleerimise raskemaks, nii et kui magad sünteetiliste linade vahel, higistad sa rohkem ja ärkad tihemini üles, sest keha ei saavuta magamiseks optimaalset temperatuuri. Liiga pehme padi võib põhjustada kaelavalu. Nii et kui sul om madrats vahetatud ja kattemadrats ostetud ja ei saa ikka head puhkust- proovi linade vahetamist. Otsi looduslikke kiude- puuvilla ja linast. Need aitavad kehal öösel temperatuuri reguleerida, nii et sa magad rahulikumalt ja oled päeval puhanum.
Lonase spetsialistid, tuntud ka kui mugavuse meistrid, tuletavad sulle meelde, et sinu une kvaliteet sõltub püsiva kurnatuse ja halva väljamagamise põhjuste tajumisest. Kaalu olemasolevaid magamise probleeme ja madratsi või voodilinade valimine on lihtne ja mitte liiga ajakulukas lahendus. Investeeri oma puhkusesse ja heaolusse.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare