11.7 C
Rapla
Pühapäev, 8 sept. 2024
SportRaplamaa JK napsas liigas kolmanda järjestikuse võidu

Raplamaa JK napsas liigas kolmanda järjestikuse võidu

Pühapäeval, 14. juunil toimus Rapla Kesklinna kooli staadionil II liiga lõuna-lääne piirkonna mängude 5. voor, kus omavahel kohtusid Raplamaa JK ja FC Flora Tallinn U19.
Hoolimata palavast ilmast tõstsid raplakad tempo kõrgele, asudes kohe rünnakule. Juba 4. mänguminutil suudeti tungida värava alla, kuid õnnetuseks takistas vastane sooritust, tõmmates maha Ken Maalinna. Õnneks täpselt penaltialas. Penaltit asus lööma Teet Kallaste, kuid kahjuks seekord seda ei realiseerinud.
Raplamaa JK sellest pead norgu ei lasknud, vaid jätkas survet. Kõigest neli minutit hiljem näidati vastasele, kes on väljakul peremehed, ning Kallaste lõi esimese värava 8. minutil ikkagi ära.
Eduseis aga tempot alla ei lasknud ning kõigest kuus minutit hiljem karistati vastaseid järgmise väravaga. Niisiis oli mängitud alles 14 minutit, kui Rapla oli valitsemas kohtumist seisuga 2:0. Ei läinud minutitki mööda, kui eelmise vooru kübaratriki omanik Kristjan Suurjärv ka selles voorus jala valgeks sai. Kõigest veerand tundi oli mängitud ja mänguseis koduväljaku kasuks 3:0.
Korraks tundus, et mäng läheb kuidagi liiga libedalt, aga tegelikult see nii ei olnud. Pealinna noored võtsid end siiski kokku ja 18. minutil see pall Martin Tilga selja taha ka esimest korda löödi.
Mäng jätkus rahulikumas tempos, kuni noor mängija Robin Kaljumäe kinnitas skooriks 4:1 ning sama seisuga mindi ka vaheajale. Pärast vaheaega suudeti mängu hoida kuni 66. minutini, mil vastased ka teise palli Raplamaa JK väravasse saatsid. Korraks tundus, et mäng hakkab võtma uut pööret, kuid Rapla suutis siiski lõpuni skoori hoida ning 4:2 seisuga toodigi endale liigas kolmas järjestikune võit.

Marko Kaldma

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare