11.7 C
Rapla
Pühapäev, 8 sept. 2024
UudisedMaanteeametit külastades ja eksameid sooritades tuleb kanda maski

Maanteeametit külastades ja eksameid sooritades tuleb kanda maski

Maanteeamet annab teada, et terviseameti soovitustest lähtuvalt palutakse teenindusbürood külastades ja eksameid sooritades kanda maski, et vähendada nakatumise ohtu.

Maskid palutakse klientidel ise kaasa võtta ning need ette panna enne sõidueksami autosse või teenindusbüroosse sisenemist. Kui kliendil endal maski ei ole, antakse see büroos. Lisaks palutakse enne eksamiautosse või büroosse sisenemist puhastada käed desinfitseerimisvahendiga, mis on igas büroo ukse juures olemas.

Kui inimene keeldub mõjuva põhjuseta (nt tervislikud põhjused) maski kandmisest või käte puhastamisest, siis on õigus klienti eksamiautosse või teenindussaali mitte lubada. Broneeritud eksamiaeg tühistatakse ja riigilõivu ei tagastata.

Maanteeamet paneb inimestele südamele, et nad vähimagi kahtluse korral ja end haiglaselt tundes, olles viibinud riskipiirkonnas või kontaktis nakatunuga, oma planeeritud külastuse edasi lükkaks. Klientidel soovitatakse võimalusel kasutada toimingute tegemiseks Maanteeameti e-teenindust ning tellida dokumendid postiga koju ja registreerimismärgid pakiautomaati.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare