21.6 C
Rapla
Laupäev, 7 sept. 2024
UudisedRaplamaa laulu- ja tantsupidu lükkub edasi

Raplamaa laulu- ja tantsupidu lükkub edasi

Raplamaa Omavalitsuste Liit on koos Raplamaa laulu- ja tantsupeo meeskonnaga teada andnud, et pidu lükkub edasi aastasse 2022.

Pidu toimub 28. mail 2022. aastal Rapla Tammemäe laululaval, planeeritud mahus ning väljakuulutatud repertuaariga. Peo teema ja stsenaarium jäävad samaks, kinnitatakse edastatud pressiteates.

„Laulu- ja tantsupidudes peegeldub alati ka osalejatele jõukohane ning häireteta hooaeg, mille ettevalmistusega alustatakse juba sügisel. Ilusat pidu saame teha, kui kogu aasta on olnud piisavalt aega repertuaariga rahulikult ning järjepidevalt tööd teha. Kahjuks on Covid-19 levik ja selle tõttu seatud piirangud raskendanud just seda järjepidevat tegevust ning paljud kollektiivid pole juba mitmeid kuid kokku saanud tulla,” põhjendatakse teates otsust.

Märtsis viidi peole registreerunud kollektiivide seas läbi küsitlus uurimaks valmidust pidada pidu juulis, kuid suur osa vastajatest pooldas 2022. aasta kevadet. Tänavu takistavad peo toimumist ja ettevalmistust ka terviseameti covid-19 leviku prognoosid.

2 KOMMENTAARID

Subscribe
Notify of
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
ajab naerma küll
25. märts 2021 13:32

Fotograaf Siim Solman on naerma ajavalt pannud lehte üles foto, kus osalejad näitavad tagapoolt vaatajatele. Tore, Siim

Murelik
25. märts 2021 22:37

Kas osalejad ikka tõesti ka ise said otsustada või otsustasid ametnikud, kes teavad alati kõige paremini, mis on kõigile kõige õigem?