4.9 C
Rapla
Reede, 26 apr. 2024
UudisedRaamatukogude aasta andis teatepulga üle liikumisaastale

Raamatukogude aasta andis teatepulga üle liikumisaastale

Ametlikult anti raamatukogude aasta teatepulk liikumisaastale üle 13. detsembril, kuid Rapla Kesraamatukogu korraldas tseremoniaalse hetke Rapla Jõulumaa raames 17. detsembril. Raamatukogu poolt andis teatepulga, milleks oli hüppenöör, üle pearaamatukoguhoidja Katrin Grichin ja selle võttis vastu Rapla Maakonna Spordiliidu poolt Rein Pajunurm.

Grichin sõnas, et raamatukogude aasta raames toimus mitmeid tegevusi- kohtuti kirjanikega, näidati oma kogude pärleid, küpsetati lastega pannkooke ja liiguti ka ringi, näiteks avastati raamatukogusid üle Eesti ja käidi kirjanduslikel radadel Raplamaal ja oli võimalus ka raamatukogude tantsu tantsida.

Järgmine aasta, 2023 on aga liikumisaasta ja Pajunurm lubas, et see aasta saab olema täidetud rohkete liikumis- ja spordiüritustega, kuhu on kõik inimesed oodatud. “Meil on avatud rajad- kui sportlased on ärajooksunud, siis saavad mittesportlased ennast seal proovile panna. Sellega on liikumisaasta ülevõetud ja hoidke ennast sporditegemistega kursis ning tulge julgesti meie terviseradadele, suusaradadele, uisuplatsidele ja spordisaalidesse. Olgem aktiivsed ja ilmselt siis oleme ka tervemad,” sõnas Pajunurm

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare