24.4 C
Rapla
Kolmapäev, 26 juuni 2024
UudisedRAPLAMAA PARIMAD ETTEVÕTTED 2023. Nominendid

RAPLAMAA PARIMAD ETTEVÕTTED 2023. Nominendid

Konkursi võitjad kuulutatakse välja 13. juunil pidulikul ettevõtjate tunnustamisel Rapla ESPAK-i kaupluses. Uue ESPAK-i kaupluse ehitamine ja käivitamine oli konkursi eelmise aasta võitja ehk Äritegu 2022.
Kõrgeim maakondlik ettevõtete ja ettevõtjate tunnustamine viiakse läbi Raplamaa Arendus- ja Ettevõtluskeskuse (RAEK), Raplamaa Omavalitsuste Liidu ja Raplamaa Partnerluskogu koostöös.

Konkursil tunnustatakse ettevõtjaid, kelle tegevus ning eeskuju on enim mõjutanud Raplamaa inimeste heaolu, suurendanud elanike tööhõivet ja sissetulekuid, muutnud maakonda atraktiivsemaks selle elanikele, külastajatele, investoritele; on aidanud kaasa maakonna positiivsele mainele ja arengule. Hindamise aluseks oli kandidaadi 2023. aasta tegevus ja majandustulemused. Konkursile esitati kokku 62 kandidaati, kellest unikaalseid ettevõtteid oli 52. Eripreemia pälvis üks õpilasfirma ja üks väärikas nüüdseks aktiivse tegevuse lõpetanud ettevõtja. Konkursi komisjoni kuulusid: Tanel Viks (Raplamaa Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees), Katrin Klaebo (Ettevõtlikud Naised Raplamaal MTÜ juhatuse liige), Andrus Kuusmaa (Raplamaa Ettevõtjate Ühingu juhatuse esimees), Margus Nerman (Swedbank ärikliendihaldur), Janek Kadarik (SA RAEK juhataja, komisjoni esimees), Rita-Triinu Peussa (Raplamaa Partnerluskogu MTÜ tegevjuht), Inge Põlma (Raplamaa Sõnumite tegevtoimetaja).

Alljärgnevalt tutvustame kõigi kategooriate kolme paremat kandidaati, samuti VANA KALA 25 laureaate, maakonna parimat õpilasfirmat ning Raplamaa Ettevõtjate Ühingu ettevõtluse elutööpreemia laureaati.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare