11.7 C
Rapla
Pühapäev, 8 sept. 2024
LisalehtKUKITEMUKIKUKITEMUKI: Veljo Reinik lõhub ja kinnistab näitlejate ja sportlaste paralleele

KUKITEMUKI: Veljo Reinik lõhub ja kinnistab näitlejate ja sportlaste paralleele

Konstantin Kuningas

Kui etendust mängitakse teist suve, tähendab see, et eelmisel korral pileteid ei jätkunud. Tartus Kammivabrikus 28. juunist etendatav “Korvpall on saatanast” on sündmus juba ainult sellepärast, et annab ka võimaluse fantaseerida; tekitada teatriinimestes spordihuvi ja vastupidi.

Inimeseks saades keelustasime võitude vaba hankimise kangialustes, kuid võidukirg on meist lahutamatu. Selle kire rahuldamiseks mõeldi välja sport, kirjutas Juhan Voolaid. Atleetika kuulus Vana-Kreekas demonstratiivse tarbimise valdkonda.
Korvpallurid ihkavad näitlejateks saada: Kyrie Irvingiga “Uncle Drew” pääses Ameerikas avanädalal viie vaadatuima hulka, Kevin Duranti ja teiste Oklahoma mängijate “Thunderstruck” läks peaaegu otse videole.
FX tõi juunis välja Los Angeles Clippersi sarja “Clipped”, kus treener Doc Riversit kehastab Laurence Fishburne. Mihkel Tiksi “Korvpalliromaanil” põhinevas Inga Lunge lavastuses “Korvpall on saatanast” rullub korvpallurite riietusruumis lahti inimsuhete rägastik. Mängivad näiteks Riho Kütsar ja Pääru Oja, aga neist võib-olla põnevamgi tundub Veljo Reinik.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare