18.7 C
Rapla
Esmaspäev, 16 sept. 2024
SportMärjamaa spordiklubi ratsutajad võistlesid Ruilas

Märjamaa spordiklubi ratsutajad võistlesid Ruilas

Nädalavahetusel, 15.-16. juunil toimusid Ruilas takistussõidu võistlused, kus osales ka kuusteist ratsutajat Märjamaa spordiklubist. Lisaks peeti suvise ponikarika kolmas etapp ja Porche Drive esimene etapp.

Märjamaa spordiklubi alustas oma võistlusrohket nädalavahetust laupäeval, kui starte kogunes terve päeva peale 274. Päev algas 90 cm kõrguse parkuuriga, kus rada tuli läbida puhtalt ja kiirelt. Seal teenis Kristiina Raudnagel hobusega Nubalu 3. koha.
Kristiina Raudnagel võistles ka noorponide arvestuses, kus takistuste kõrgus 70/90 cm, ning kõik, kes puhtalt sõitsid, teenisid 1. koha. Raudnagelil õnnestus võita esikoht kahe hobusega – Asva Poke-Mon ja Baltimore J.
Selena Mändsalu hobusega Viva La Vie võidutses 110 cm parkuuris, kus rada tuli läbida võimalikult kiiresti ja vigadeta. Samal kõrgusel võistelnud Annabel Aruksaar hobusel Landora tuli auväärsele 5. kohale
70/75 cm ponikarika „Käbid” parkuur tuli läbida samuti kõigil võistlejatel puhtalt ja ilma vigadeta. Selle sõidu võitis puhta sõiduga Miina Rehkalt koos hobusega Ebeele. Marie Aeg hobusel Rosario jäi 11. kohale, sest rajalt korjati neli karistuspunkti.
75/80 cm ponikarika „Väike Ring” tuli läbida ideaalajale. Lisete Jüriado hobusega Elkur võitis siin 2. koha ja Gertlin Saia hobusel Emmeliine 3. koha.
Amatööride arvestuses, kus takistuste kõrgus 120 cm, teenis Carmen Peussa hobusega Nyazinthe P. 15. koha.
Võistlemas käisid Märjamaa spordiklubist veel Brigitta Vanker ja In Clover, Jaan Kirss ja Parzival, Karoli Kanarbik ja Enritta, Ketlin Samlan ja Troll-Master, Laura Teniste ja Belistra, Marii Parve ja Karanza B, Mirtel Tamm ja Asva Poke-Mon, Paula Liisa Pertens ja Valler, Rico Allikas ja Dakota.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare