18.7 C
Rapla
Esmaspäev, 16 sept. 2024
SportRaplamaa Sõnumite lugejad ennustavad Euroopa meistriks Prantsusmaad

Raplamaa Sõnumite lugejad ennustavad Euroopa meistriks Prantsusmaad

Koos jalgpalli Euroopa meistrivõistluste algusega läks käima ka Raplamaa Sõnumite ennustusmäng. Palusime oma lugejatel ennustada valitud kohtumiste tulemusi ning ühtlasi ka seda, mis riik tuleb Euroopa meistriks ja kes tõuseb mängijatest suurimaks väravakütiks. Nüüd on aeg teha esimene vahekokkuvõte.

Raplamaa Sõnumite toimetusse laekus kokku 107 ennustust. Suur tänu kõigile, kes oma ennustuse meile edastasid. Kõige enam ennustasid lugejad Euroopa meistriks Prantsusmaad, kellele andis oma n-ö toetushääle 45 lugejat. 31 lugejat ennustas, et meistriks tuleb Inglismaa. Sealt edasi tulid Saksamaa (16), Hispaania (8), Portugal (3), Itaalia (3) ja Holland (1).
Suurimaks väravakütiks ennustasid lugejad ootuspäraselt Prantsusmaa tipuründajat Kylian Mbappéd. Tema nime märkis ennustuslehele tervelt 62 inimest. Mbappé oli esikohal suure ülekaaluga, sest teiseks tulnud Harry Kane’i valis välja 21 ennustajat. Oluline on tuua välja, et kahel ennustuslehel oli suurima väravaküti lahter jäänud tühjaks, mis tähendab, et selles kategoorias võtsime arvesse 105 ennustust.
Nüüdseks on EM-i alagrupiturniiri esimesed kohtumised mängitud ning ennustajatest saab moodustada esialgse paremusjärjestuse. Praeguses tabelis on välja toodud seis teisipäeva, 18. juuni hommiku seisuga. See tähendab, et viimane kohtumine, mis praegu arvesse on läinud, on Austria – Prantsusmaa, mille Prantsusmaa 1:0 võitis.
Senise turniiri suurim üllatus oli Slovakkia 1:0 võit Belgia üle. Paljud ennustajad pakkusid selles kohtumises võitjaks Belgiat. Siinkohal tuleb kiita Helen Alletit, kes ainsana märkis oma sedelile, et Slovakkia võidab 1:0. Nii läkski. Tubli! Osal ennustuslehtedel oli välja toodud vaid ennustaja eesnimi ning nende identifitseerimiseks oleme nime taga välja toonud ka e-maili aadressi.
Ennustusmängu esimeses vahekokkuvõttes toome välja kõik ennustajad, kes on kogunud vähemalt 7 punkti. Kelle nimesid selles tabelis pole, on kogunud järelikult kuus punkti või vähem. Hea meel on teatada, et mitte ükski ennustaja ei ole nulli peal. Kõik on saanud vähemalt kaks punkti. Kes soovib teada oma praegust tulemust individuaalselt, võib ühendust võtta [email protected].

Raplamaa Sõnumite ennustusvõistluse praegune seis punktide alusel:
10: Rasmus Nurmsoo, Martin Leis, Helen Allet, Astrid Luts, Kallo Keelmann
9: Janek ([email protected]), Kaspar Ojavee, Ants Lindre
8: Sander Kala, Eve Lindre, Madis Kirss, Jaanus Keert, Einar Klaas, Ketlin Evisalu, Age Kipper, Janar Tambaum, Tauri Bachmann, Veiko Viljas, Kevin Liimask, Marko Kasepõld, Tenver Ilistom, Toivo Sepp, Remo Allik, Sten Kenert Maalinn, Kaspar Kasepõld
7: Laura Paasma, Ene Henning, Heljo Klaas, Raido ([email protected]), Roland Klaas, Henri Polakene, Kristo Urke, Tauno Sau

Keda ennustasid Raplamaa Sõnumite lugejad Euroopa meistriks:
1. Prantsusmaa – 45
2. Inglismaa – 31
3. Saksamaa – 16
4. Hispaania – 8
5. Portugal – 3
6. Itaalia – 3
7. Holland – 1

Keda ennustasid Raplamaa Sõnumite lugejad suurimaks väravakütiks:
1. Kylian Mbappe – 62
2. Harry Kane – 21
3. Cristiano Ronaldo – 5
4. Phil Foden – 3
5. Thomas Müller – 3
6. Alvaro Morata – 2
7. Romelu Lukaku – 2
8. Jude Bellingham – 2
9. Luka Modric – 1
10. Goncalo Ramos – 1
11. Florian Wirtz – 1
12. Diogo Jota – 1
13. Toni Kroos – 1

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare