13.8 C
Rapla
Pühapäev, 8 sept. 2024
SisuturundusWittenhof - Uus standard linnaelamises ja jätkusuutlikkuses Estmak Capitalilt

Wittenhof – Uus standard linnaelamises ja jätkusuutlikkuses Estmak Capitalilt

Sisuturundus

Linnaelu uuendamine

Estmak Capital on olnud Baltimaade kinnisvaraturul teerajaja, tuntud oma vankumatu pühendumuse poolest innovatsioonile ja jätkusuutlikkusele. Üle 15-aastase kogemusega on ettevõte pidevalt seadnud uusi standardeid linnalises arengus. Wittenhofi projekt on tõestus Estmak Capitali pühendumisest luua keskkonnasõbralikke ja kvaliteetseid elu- ning äripindu. Strateegiliselt Tallinna kesklinna lähedale paigutatud Wittenhof on valmis ümber kujundama linnaelu oma tipptasemel disaini ja jätkusuutlike omadustega.

Asukoht ja ligipääs

Wittenhofi esmaklassiline asukoht Tallinna südalinna lähedal pakub ületamatut mugavust ja ühenduvust. Elanikud saavad kasu hästi integreeritud transpordivõrgustikust, kuhu kuuluvad jalakäijate rajad, jalgrattateed, tõukerattateed, autoga ligipääs ja ühistranspordi võimalused. Wittenhofi kõrgematelt korrustelt avaneb hingemattev vaade merele ja ajaloolisele Tallinna vanalinnale. Läheduses asuvad ka Merimetsa park, Stroomi rand ja Rocca al Mare vaba aja veetmise kohad. Seega tasakaalustab Wittenhof ideaalselt linnaelu, pakkudes samal ajal lihtsat ligipääsu loodusele ja olulistele mugavustele.
Tippasukoht Tallinnas
Wittenhof asub kaasaegses elu- ja ärirajoonis Tallinna südalinna lähedal. See tippasukoht pakub ületamatut mugavust, võimaldades elanikel ja ettevõtetel nautida elavat linnaelu, säilitades samal ajal lihtsa juurdepääsu looduskeskkonnale.

Ühenduvuse valikud

Piirkond on erakordselt hästi ühendatud, mis muudab linna liikumise elanikele jalgsi, jalgrattaga, tõukerattaga, autoga või ühistranspordiga lihtsaks. Wittenhofi kõrgemad korrused pakuvad vaadet merele ja ajaloolisele Tallinna vanalinnale. Lisaks pakub Merimetsa pargi lähedus rohkelt võimalusi õues tegutsemiseks, näiteks jalutamiseks, sörkimiseks ja jalgrattasõiduks. Stroomi rand, tuntud oma lastesõbraliku õhkkonna, liivarandade ja paljude rajatiste poolest, on ideaalne perepuhkuseks. Seal on mänguväljakud, väikesed elektriautod, batuute ja alasid pallimängudeks. Rannas on ka vabaõhugümnaasium, väliterrassidega kohvikud ja piknikualad, tagades midagi kõigile. Lisaks on Rocca al Mare mereäärsele rajale vaid lühike jalutuskäik, pakkudes maalilist marsruuti meeldivateks jalutuskäikudeks ja intensiivseks treenimiseks. Rocca al Mare ostukeskus, Eesti esimene ja suurim kaubanduskeskus, pakub mitmekülgset ostukogemust üle 100 poe ja 14 restorani valikuga. Keskus on tuntud poekorralduse poolest värvide ja teemade järgi, mis rikastab ostukogemust. Rocca al Mare’l on piisavalt parkimiskohti, tasuta garderoobiteenus ja plaanid piirkonna arendamiseks elu-, büroo- ja hotellipindade elavaks keskuseks, muutes selle veelgi olulisemaks kogukonna osaks.

Lähedalolevad mugavused

Wittenhofi strateegiline paiknemine tagab, et kõik olulised mugavused on käeulatuses. Merimetsa Selver ja Kristiine Keskus pakuvad mugavaid ostuvõimalusi, muutes igapäevased toimingud vaevatuks. Linna- ja looduslike elementide sulandumine teeb Wittenhofist ideaalse koha tasakaalustatud elustiiliks.

Disain ja arhitektuur

Wittenhof on kaasaegse disaini ja arhitektuuri meistriteos, ellu kutsutud tuntud arhitektide Jaan Kuusemetsa ja Keiu Tulevi poolt DAGOpenist. Projekt hõlmab innovaatilisi disainielemente nagu kokkupandav fassaad vahelduvate klaas- ja suletud sektsioonidega, mis suurendab selle esteetilist atraktiivsust, parandab energiatõhusust ja pakub hämmastavaid vaateid. Kaubandus- ja eluruumide integreerimine samasse piirkonda loob dünaamilise, mitmekülgse keskkonna, mis vastab kaasaegse linnaelu vajadustele.
Innovatiivne arhitektuurne
Disain Wittenhofi arhitektuuriline hiilgus saab teoks DAGOpen arhitektuuribüroo arhitektide Keiu Tulevi ja Jaan Kuusemetsa käe läbi. Jaan Kuusemets, volitatud arhitekt-ekspert, kellel on magistrikraad arhitektuuris Brandenburgi Tehnikaülikoolist, omab rikkalikku kogemust innovaatiliste ja funktsionaalsete disainide loomisel. Tema kolleeg Keiu Tulev, samuti volitatud arhitekt, kellel on magistrikraad Tallinna Tehnikaülikoolist, toob kaasa tugeva tausta arhitektuuripärandi ja -taastamise valdkonnas ning terava pilgu jätkusuutliku disaini poole. Disain sisaldab kokkupandavat fassaadi, mis loob dünaamilisi peegeldusi, rõhutades esteetilist atraktiivsust. Hoone vahelduvad klaas- ja suletud sektsioonid tagavad energiatõhususe ja kaitsevad suvise kuumuse eest, pakkudes samal ajal hingematvaid vaateid.

Elu- ja äripindade sulandumine

Wittenhof on segakasutusega arendus, mis sulatab sujuvalt kokku elu- ja äriruumid. Eluruumid on kavandatud pakkuma privaatsust, päikesepaistelisi eluruume ja juurdepääsu ühiskasutatavale katusealale. Äripinnad uhkeldavad avara disaini ja paindlike töökeskkondadega, rahuldades kaasaegsete ettevõtete vajadusi. See harmooniline sulandumine muudab Wittenhofi mitmekülgseks ja atraktiivseks sihtkohaks elamiseks ja töötamiseks.
Wittenhof on kavandatud tugeva rõhuasetusega jätkusuutlikkusele ja energiasäästlikkusele. Hoone fassaad, asend ja kuju on optimeeritud energiatarbimise vähendamiseks. Arhitektuuriliselt huvitavad konsoolredelid vastavad rangele tuleohutuse ja evakuatsiooninõuetele. Ühiskasutatavates ruumides loovad jätkusuutlikud ja väikese hooldusega taimed kauni ja keskkonnasõbraliku rohelise keskkonna.

Optimeeritud hoone disain

Wittenhofi arhitektuuriline disain keskendub energiaefektiivsuse maksimeerimisele. Hoone kuju ja asukoht on strateegiliselt valitud loodusliku valguse maksimeerimiseks ja energiakasutuse minimeerimiseks. Fassaadil on vahelduvad klaasist ja suletud sektorid, mis kaitsevad suvise ülekuumenemise eest, samal ajal võimaldades piisavalt kaudset päevavalgust. See disain vähendab kunstliku valgustuse ja jahutuse vajadust ning pakub võrratuid vaateid ümbritsevale piirkonnale, sealhulgas merele ja Tallinna vanalinnale.

Energiatõhusad omadused

Üks Wittenhofi silmapaistvamaid omadusi on selle energiatõhusate tehnoloogiate kasutamine. Hoone sisaldab edasijõudnud kütte-, ventilatsiooni- ja konditsioneerimissüsteeme, mis oluliselt vähendavad energiatarbimist. Lisaks on konsoolredelid kavandatud vastama rangematele tuleohutuse ja evakuatsiooninõuetele, tagades kõikide elanike ohutuse. Need redelid aitavad kaasa ka hoone energiatõhususele, suurendades looduslikku ventilatsiooni ja vähendades vajadust mehaanilise jahutuse järele.

Ökoloogilised ühiskasutatavad pinnad

Wittenhofi ühiskasutatavad alad on kavandatud nii kauniks kui ka jätkusuutlikuks. Näiteks on katuseaed kujundatud jätkusuutlike ja väikese hooldusega taimedega, mis loovad elanikele meeldiva rohelise ruumi. Need taimed on valitud nende esteetilise atraktiivsuse ja võimekuse järgi vähese vee- ja hooldusvajadusega hästi kasvada, vähendades hoone roheliste alade keskkonnamõju.
Ühiskasutatavate alade kujundamisel kasutatakse ökoloogiliselt sõbralikke materjale ja disaine, mis rõhutab veelgi Estmak Capitali pühendumust jätkusuutlikkusele. Wittenhof seab Tallinnas uue standardi ökoloogilise linnaelu jaoks, integreerides need jätkusuutlikud ja energiatõhusad omadused. Projekt peegeldab Estmak Capitali pühendumust luua keskkonnasõbralikke arendusi, mis pakuvad elanikele kõrget elukvaliteeti, vähendades samal ajal nende ökoloogilist jalajälge.

Kogukond ja elustiil

Wittenhof on kavandatud elava kogukonna edendamiseks ja elanike elukvaliteedi parandamiseks. Arendus hõlmab läbimõeldud kujundusega ühiskasutatavaid ruume, näiteks katuseaed madala hooldusvajadusega rohelusega, pakkudes rahulikku kohta lõõgastumiseks ja sotsiaalseks suhtlemiseks. Planeeritud restoran koos terrassiga teenindab nii elanikke kui ka külastavaid kliente, edendades veelgi kogukonnatunnet. Luues integreeritud keskkondi, mis soodustavad suhtlemist ja pakuvad erinevaid mugavusi, seab Wittenhof uue standardi linnaelu jaoks Tallinnas.

Katuseaed ja rohelised alad

Wittenhofi ühiskasutatav katuseaed on üks selle silmapaistvamaid omadusi. See on kavandatud kogukonna suhtlemise soodustamiseks ja elanikele rahuliku puhkepaiga pakkumiseks. Maastik on kujundatud vähenõudlike taimedega, muutes selle praktiliseks ja elegantseks lõõgastumispaigaks.

Restaurant with Patio

Plaanitud restoran koos terrassiga teenindab nii elanikke kui ka külastavaid kliente, lisades elavust kogukonna õhkkonnale. See ruum pakub söögivalikuid ja toimib sotsiaalse keskusena, täiustades üldist elustiili kogemust.
Integreeritud keskkonnad
Estmak Capitali visioon Wittenhofi jaoks on luua täielikult integreeritud keskkonnad, kus iga detail on põhjalikult läbi mõeldud. See lähenemine tagab, et elanikud ja ettevõtted saavad nautida ühtset ja toetavat kogukonda, edendades kõrgemat elukvaliteeti ja tugevaid sotsiaalseid sidemeid.

Järeldus

Estmak Capitali Wittenhof esindab uut standardit linnaelamises, ühendades innovaatilise arhitektuuri, strateegilise asukoha ning jätkusuutliku disaini ja ehitustavad. Eesrindlik Wittenhof on määratud Tallinnas muutma kinnisvara maastikku, pakkudes erakordset segu elu- ja äripindadest, mis vastavad kaasaegsetele vajadustele, olles samal ajal jätkusuutlikkuselt esikohal. See projekt rikastab linnaelu kogemust ning seab piirkonna tulevaste arengute jaoks uue standardi.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare