9.9 C
Rapla
Neljapäev, 19 sept. 2024
SportJalgpalli EM-i ennustusmängu vahekokkuvõte

Jalgpalli EM-i ennustusmängu vahekokkuvõte

Jalgpalli Euroopa meistrivõistluste alagrupiturniir saab peagi läbi ning see tähendab, et lõpule hakkab jõudma ka üks osa Raplamaa Sõnumite ennustusmängust. Aeg on teha viimane vahekokkuvõte enne alagrupiturniiri lõppu.

Praeguse seisuga juhib ennustusmängu Raplamaa Sõnumite lugeja Karla Keelmann, kes on siiamaani kogunud 25 punkti. Tema edu on siiski väga napp. Kohe tema selja taga tulevad Kallo Keelmann, Toomas Uuskam, Martin Leis ja Astrid Luts, kes on kõik kogunud 24 punkti. Arvesse on võetud viimasena need mängud, mis toimusid esmaspäeva, 24. juuni õhtul ehk Albaania – Hispaania ja Horvaatia – Itaalia.
Ennustusmängus lähevad veel arvesse nelja alagrupimängu tulemused ning lisaks ka see, kes tuleb Euroopa meistriks ja kes lööb enim väravaid. Seega ei ole ennustusmängu võitja kaugeltki veel selge ning võitja väljakuulutamiseks tuleb ära oodata turniiri lõpp.
Siinkohal on välja toodud praegune paremusjärjestus. Kokku laekus Raplamaa Sõnumite toimetusse 107 ennustussedelit ning kõigi tulemusi pole me välja toonud. Siin on kirjas kõik, kes on seniste mängudega kogunud vähemalt 19 punkti. Kui keegi soovib individuaalselt oma tulemust teada, võib ta ühendust võtta aadressil [email protected].

Ennustusmängu praegune seis:
25 – Karla Keelmann
24 – Kallo Keelmann, Toomas Uuskam, Martin Leis, Astrid Luts
23 – Raido, Ralf Ander Nurmsoo, Tauri Bachmann
22 – Kaspar Ojavee, Janar Tambaum, Eero Susi, Kevin Liimask, Marko Kasepõld
21 – Sander Kala, Ants Lindre, Madis Kirss, Janek Eslon, Janek, Toivo Sepp
20 – Jaak Volga, Sandra Kala, Jüri Maltsar, Andres Urbla, Elisabeth Laisaar, Helen Allet, Veiko Viljas, Kalev Kants, Sten Kenert Maalinn, Kaspar Kasepõld
19 – Rasmus Nurmsoo, Jaanus Keert, Heiki Hepner, Tarmo Sepp, Kristjan Paulberg, Aili Urke, Aivo Konsa

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare