11.7 C
Rapla
Pühapäev, 8 sept. 2024
KrimiPäästeteated

Päästeteated

Juht kiilus  sõidukisse kinni

27. juunil kell 23.42 juhtus liiklusõnnetus Märjamaa vallas Arukülas. Veoauto ning sõiduauto kokkupõrke tõttu oli väikeautojuht sõidukisse kinni kiilunud. Päästjad asusid inimest päästma hüdrauliliste töövahenditega ning andsid kannatanule kiirabi saabumiseni esmaabi. Veoauto paagist voolas õnnetuse tagajärjel pinnasesse ligi 300 liitrit diiselkütust. Päästjad likvideerisid sõidukitel süttimisohu ja puhastasid tee purunenud autoosadest.

Lind lendas  toidukauplusse

25. juunil kell 13.21 helistati häirekeskusesse Raplas Tallinna maanteel asuvast toidukauplusest, kuna sinna oli lennanud lind. Pealtnägija arvates võis tegemist olla piiritajaga. Päästjate saabumise ajaks oli linnuke väljapääsu otsides end mõned korrad ära löönud ning seetõttu pisut uimaseks muutunud. Päästjad püstitasid tõmberedeli ning said linnu aknalaualt kätte. Õues lasti lind tagasi loodusesse.

Pidutsejate lõke tekitas korvpalliplatsi augu

30. juunil kell 23.19 teatati häirekeskusesse, et Märjamaa vallas Valgu külas olevale korvpalliplatsile on kogunenud kamp pidutsejaid ning sinna lõkke teinud. Päästjad kustutasid lõkke, kuid põlengu tagajärjel tekkis asfalteeritud korvpalliplatsile suur auk.
Lääne päästekeskus

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare