11.7 C
Rapla
Pühapäev, 8 sept. 2024
UudisedEndised ja praegused EKRE liikmed ei näe erakonnal Märjamaal tulevikku

Endised ja praegused EKRE liikmed ei näe erakonnal Märjamaal tulevikku

Eesti Konservatiivne Rahvaerakond (EKRE) on valimisliitude kõrval ainuke erakond Märjamaa vallavolikogus. Alates eelmistest kohalikest valimistest on nende käes olnud 21 saadikukohast viis. Küll aga on terve see aeg oldud opositsioonis. Hiljutise lahkumislaine ajal EKRE-st on ka mitmed Märjamaa piirkonna liikmed erakonnast välja astunud ning nüüd paistab EKRE tulevik Märjamaal eriti tume.

Mitu aastat juhtis EKRE Märjamaa osakonda Rudolf Jeeser, kes on tänaseks päevaks erakonnast välja astunud. Ta prognoosis, et koos temaga on Märjamaa piirkonna umbes sajast liikmest välja astunud üks kolmandik. Viiest juhatuse liikmest on tema sõnul välja astunud neli. Veel ütles ta, et isegi nende seas, kes on erakonna liikmeks jäänud, on palju selliseid, kes on nimekirjas juba Rahvaliidu aegadest ning võib-olla üldse ei teagi, et nad  

4 KOMMENTAARID

Subscribe
Notify of
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
vaatleja
10. juuli 2024 09:26

Olen arvamusel, et ehk oli liiga autoritaarne juhtimine, kuid see on ka teistes erakondades nagu näiteks Reformierakonnas. Eesmärk on ju lõhkuda konservatiivsed vaated ning olgu buudlid reffidele. Meil puudub parlamentaarne kord, opositsioon sisuliselt, põhiseadus kehtib lihtrahvale, jne.

Ekrelaste väike ülemus
14. juuli 2024 17:24

Polnud see jeeser ka mingi ülemus, vaatamata suurusele pildil.
Lasti Martini poolt lahti ja nüüd kannab viha. Muidugi oli see ekre algusest peale perefirma ja lollide ütlemistega meedias.
Ka mina lahkusin ja juba ammu.

podgorey
18. juuli 2024 17:35

Nüüd äkki avastas to jeeser surnud hinged?

Jurakas
29. juuli 2024 14:46

EKRE’ga üritati teha sama, mida taheti teha ka Kesikutega – oma oinas pukki panna!
KE’s oli selleks “viienda kolonni” esindajaks vaktsiinimõrvarist liberast Kiiks. EKRE’s taheti teha selleks Jaak Valget ja Silver Kuusikut.
Mõlemad ülevõtmise plaanid läksid liberastidel aia taha. ÕNNEKS!

Igati loogiline, et peessekukkunud ülevõtjad nutavad. K.a. Jeeser.