6.7 C
Rapla
Reede, 18 okt. 2024
UudisedHepa rajab Järvakanti teenindus- jaama

Hepa rajab Järvakanti teenindus- jaama

28. juunil alustas Mivo Ehitus OÜ Hepa tankla ehitustöödega Järvakandis. Kõigi mugavustega teenindusjaam loodetakse avada 2025. aasta kevadel.

Järvakandi Mäe tn 2 kinnistule ehitatakse Hepa täisteenindusjaam. „Enam kui 1000 elanikuga Järvakandi alev on piisavalt suur ning oleks patt, kui sellises kohas puudub kvaliteetne teenindusjaam,” ütles Hepa tegevjuht Kaspar Nisu. Uus teenindusjaam hõlmab endas kõiki mugavusi, mida ühelt teenindusjaamalt soovida võib: tankla, avar kauplus koos mugava lounge istumisalaga, selvepesula, laadimispunkt elektrisõidukitele, haagiserent ja muud lisateenused.
„Soovime pakkuda kohalikele ja teelolijatele laia kaubavalikut ning kohapeal valmivaid eineid, kohvi ja karastusjooke. Lisaks mootorikütuseid ja elektriauto laadimise võimalust, mida tänapäevane klient vajab,” lisas Kaspar Nisu.
Järvakanti luuakse sellega tõenäoliselt 5-6 uut töökohta. Kaspar Nisu sõnul on kandidaatide kirju täna juba väga palju. Ehitustöödega plaanitakse lõpetada 2025. aasta kevadel.

 

3 KOMMENTAARID

Subscribe
Notify of
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Pets
9. juuli 2024 21:19

Hepa siin, hepa seal … keegi võiks hepale selgeks teha, et kui neil on söögikoht, siis võiks avaliku wifi ka teha. Mis tolku on wifi punktist “hepakylaline”, kui keegi selle parooli ei tea.

Troll
10. juuli 2024 12:14
Vasta  Pets

123456 või password

Rain Terras
11. juuli 2024 23:24

Väga tore uudis! Uued töökohad, aga ka uued mugavad teenuse saamise võimalused! Aitäh Hepa!