11.7 C
Rapla
Pühapäev, 8 sept. 2024
UudisedPerearstiabi hakkab Raplas pakkuma ka Ennetuskliinik OÜ

Perearstiabi hakkab Raplas pakkuma ka Ennetuskliinik OÜ

Rapla tervisekeskuse perearstiabiteenusele lisaks hakkab septembrist Raplas osutama perearstiabi ka Ennetuskliinik OÜ. Ettevõtte teenindada jääb ligi 5300 patsienti.

Uue teenusepakkuja puhul on tegemist Tervisekassa pilootprojektiga, kus avaliku konkursi korras otsiti kolme Rapla nimistu patsientidele uut perearstiabi pakkuvat ettevõtet. Konkursil osales vaid üks pakkuja, Ennetuskliinik OÜ, kes kvalifitseerus ning valiti ka võitjaks.

6 KOMMENTAARID

Subscribe
Notify of
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Ülle
9. juuli 2024 21:01

Mina olen perearstikeskuse tööga väga rahul. Alati olen saanud abi. Miks on vaja Raplas katsetada? Peaks ikka seal piirkonnas kus perearste-õdesid napib.

Pets
9. juuli 2024 21:58

Hoidke nüüd toolidest kõvasti kinni ! Teeme väikese infopäringu ja näeme, et Ennetuskliinik oü on sulaselge rahapesufirma. Kuidas saab olla, et 23. aastal 1 sendiga registreeritud tühi koht saab endale ligipääsu kodanike tervisele … nalja teete ? Samuti tekitab küsimusi kõnealuse ettevõtte seos Confidoga. Vähe sellest, 7 töötajaga ettevõte on maksnud 0 euri palka. Kratsime veel natuke ja näeme, et sõnad “soliidsus”, “turvalisus” ja “aruannete vormistamine” ei ole tulevasele teenusepakkujale tuttavad. No kuulge, kas ei meenuta midagi ?

Pets 2
12. juuli 2024 23:21
Vasta  Pets

Küll Sa oled tark ja pädev…kohe igas asjas. Oleks sinusuguseid rohkem-riik ainult areneks ja õitseks! 😁

Linda
16. juuli 2024 11:06
Vasta  Pets

Pets kodutöö on poolik, miks vahtu üles ajada. Kui sa asutad ettevõtte ükskõik mis eesmärgil, kas hoobilt on sul töötajad, kellele palka maksta? Ja oleks sa natuke rohkem uurinud, teaksid et ettevõttes on 15 töötajat, keskmise brutopalga ca 1600 eurot. Aga olen Üllega nõus, miks peab Rapla see katsejänes kõiges olema.

vaatleja
10. juuli 2024 09:21

Konkurentsi sisuliselt polnud. Meist saavad nn. Katsejänesed. Eks elu näitab, mis tuleb.

külamees
10. juuli 2024 09:53

Ma ei tea kas uus on parem või halvem aga mingi konkurentsi nad kindlasti tekitavad. Seda on hädasti vaja kuna monopol on teinud praegused tegijad väga mugavaks. Mul oma peres näide kus perearst ei saatnud lähedast inimest uuringutele väitega et to olevat juba kiiritust piisavalt saanud. Haigel aga valud jätkusid kuude kaupa. Vägisi pressisime siis ise eriarstide vastuvõtule. Tulemuseks on kaks raske haiguse diagnoosi milledest üks on vähk.