11.7 C
Rapla
Pühapäev, 8 sept. 2024
UudisedValtu spordimaja juht taandatakse ametikohalt

Valtu spordimaja juht taandatakse ametikohalt

Kauaaegne Valtu Spordimaja juhataja Kalju Kalda soovitakse ametikohalt taandada. „See on oluline ka protsesside läbipaistvuse huvides,” rõhutab Kehtna vallavanem Tanel Viks. Kogukond algatas selle vastu petitsiooni.

Mõni aeg tagasi koondati töölt kauaaegne Alu spordihoone juhataja Madis Pärn. Täna korjatakse allkirju, et kolmkümmend kolm aastat Valtus pordihoone eest seisnud juhataja Kalju Kalda saaks oma ametikohal tööd jätkata, sest tema panus Valtu spordimaja juhtimisse on muljetavaldav.
Otsuse Kalju Kalda töölt vabastamiseks võttis vastu Kehtna vald, kes asus umbes kuu aega  

15 KOMMENTAARID

Subscribe
Notify of
15 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
raplakas
12. juuli 2024 15:17

Järjekordne Kehtna vallavalitsuse käkk

Nergit
12. juuli 2024 16:16

Eks õige kah, seal pole mitukümmend aastat midagi uuendatud. Tulgu uus tuul.

Pets
12. juuli 2024 16:54

Ainuke läbipaistev protsess on Tanel Viks – sulaselge rahvavaenlane ! Kehtna valla mustad päevad ei ole veel kaugeltki läbi sest 3 tuhande eurise palga eest võib kohalikku rahvast hävitada lõputult. On veel keda vallandada, mida sulgeda ja kellele parseldada. Ja kui Viks jälle miskit pekki keerab, küll siis Puusep haavu lakkuma tuleb. Siia oleks sobilik visata vana nali – tomatipasta peidab kala vead, labidas silub kirurgi vead ja Puusep lakub Viksi vead.

Pets 2
12. juuli 2024 22:24
Vasta  Pets

Õigust räägid! Vaikne sumbunud konnatiik ja reaalsuse ignoreerimine on parim valik. Las jääda kõik…kuni võiduka hääbumiseni! 🙂

Njaa
13. juuli 2024 09:37

Onu Heinode ajastu võikski lõppeda, et tahetaks seal käia.

Inge
13. juuli 2024 16:31

Ammu oleks aeg olnud see mees sealt maha võtta. Tütar ujula kassas, ,kunagi tšekki ei saanud. Ujula tšekk polnud loetav. Vesi haises basseinis kloori järele. Dušši ruumi kanalisatsioon pidevalt umbes,solgi sees jalgupidi öesime end, pensionärid Raplast. Aga saun nagu pugrik. . Aga riietusruumi kapid,alla igasugust arvestust. Peale Tallinnat ei istunud mulle selline räpasus Valtu Spordihoones. Üle kümne aasta tagasi ei käi selles hoones. Häbiplekk Raplamaale. Kes seda meest nii kaua seal oma tiiva all pidas ???

jaan
13. juuli 2024 19:55
Vasta  Inge

kümme aastat ei ole käinud, aga täpselt tead, mis seisukorras mingi asi on!

Laugh
14. juuli 2024 10:25
Vasta  Inge

Keegi julgeb välja öelda, aitäh!

Mari
14. juuli 2024 16:17
Vasta  Inge

Praegu on kõik korras ja uuendatud,tulge vaatama ja nautima.Kui pole viimasel ajal käinud siis pole mõtet vihaselt sisiseda.

Pets
15. juuli 2024 19:30
Vasta  Inge

Ära sisise valge hiir!

Ulx
17. juuli 2024 10:10
Vasta  Inge

Kuule penskar, parem ongi, kui sa seal enam ei käi 🤣Kannate ujudes. mähkusi, aga pasandate ikka basseini!!!😡Teiesuguste pärast jäi minul ujumine ära!!!Ja mis Kalju tytar siia puutub?!

Yx inime
19. juuli 2024 01:26
Vasta  Inge

Vesi haiseb selle pärast kloori järele, et osa inimesi ei suuda end puhtaks pesta enne basseini minekut. Selleks, et see jama, mis te keha küljest eraldub basseinis paljunema ei hakkaks, tulebki kloori taset tõsta. Ja no mis jutt, et uuendusi pole? Kus kurat tuli discgolfi rada, suusarada, kunstmuruga jalkaväljak, tenniseväljak, lauatennise saal? 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Kohalik
13. juuli 2024 21:36

Tere “Roccal Mare” on suutnud oma tööga siiski enamjaolt hakkama saada, spordimaja on tänaseni olnud avatud ja vesi basseinis olemas, võinuks olla ka vastupidiselt. Eks Spordimaja arengu võimalused sõltuvad paljuski kohaliku omavalitsuse panusest, tegemist on omavalitsusele kuuluva osaühinguga. Lihtsalt huvitav on valla vanema väide, et 10a tagant võiks ametit vahetada või amteisse tulla uus ametnik. On teada, et vallas teatud olulistel töökohtadel istub ametnike, kellel juba samal seljas ja marjad kasvavad. Pole ka olnud mingi saladus, et Kehtna KOVi jaoks on ujula ja spordikompleksi ülalpidamine suur kulurida eelarves, mis toob nurinat valla ametnike ja juhtfiguuride hulgas. Samas on selgelt valla… Loe edasi »

Ulx
17. juuli 2024 12:20
Vasta  Kohalik

Ega kohalikud Kaereperes ja mujalgi,seda asja nii ei jäta.Kehtna Vallavalitsus on käitunud häbematult ja rahvas seda ei andesta. Ei andesta ka Valtu kool ja lasteaed.Mingi poisike K.Vallavalitsuses, ei ikka tule meile näkku sylitama ja ei tule meile oma võimu näitama. Elame näeme. Hoime lippu kõrgel ja alla me ei anna!!!

vaatleja
17. juuli 2024 12:13

Kõik on suhteline selles maailma. Riigikogus istuvad truud parteilased 20 -30.a ning nende amortiseerumise astet ei jälgi keegi. Elukutselise poliitikuid, kes on võõrdunud ühiskonnast ja ei asu midagi on asendamatud.