19.4 C
Rapla
Esmaspäev, 16 sept. 2024
UudisedRaplamaa Sõnumite jalgpalli EM-i ennustusmängu võitjad!

Raplamaa Sõnumite jalgpalli EM-i ennustusmängu võitjad!

Koos Hispaania võiduga jalgpalli Euroopa meistrivõistlustel lõppes ka Raplamaa Sõnumite korraldatud EM-i ennustusvõistlus. Erakordselt tasavägises rebimises saavutas esikoha Toomas Uuskam, temale järgnes Astrid Luts teisena ning kolmandaks tuli Helen Allet.

Auhinnad on välja pannud Meie Pubi, Servistor Catering, Jazz pesutänav, Raplamaa JK, Rapla Fixus Sport ning Coop.

Lisaks loosisime ka välja 3 kuud Raplamaa Sõnumite digitellimust täiesti tasuta.

1. KOHT 🥇 TOOMAS UUSKAM

2. KOHT 🥈 ASTRID LUTS

3. KOHT 🥉 HELEN ALLET

⚽️Coop kinkekotT – SANDER KALA

⚽️Fixus Sport Rapla 50€ kinkekaart – JAAK VOLGA

⚽️Raplamaa Sõnumite digitellimust –

  • MARIT PIIRIMEES
  • EINAR KLAAS
  • AGNE LAND

Raplamaa Sõnumid pakkus oma lugejatele välja võimaluse ennustada jalgpalli EM-i mängude tulemusi ning ühtlasi ka seda, millise riigi meeskond kroonitakse Euroopa meistriks ning kes kerkib turniiri väravakuningaks. Sellele üleskutsele vastas 107 lugejat, kelle ennustused meie toimetusse laekusid. Neist parima tulemuse saavutas Toomas Uuskam, kes kogu 27 punkti. Sealjuures ennustas ta õigesti, et suurimaks väravalööjaks saab Harry Kane.
Nii läkski. Tervelt kuus mängijat lõid selle turniiri vältel kolm väravat. Need olid Harry Kane, Georges Mikautadze, Jamal Musiala, Cody Gakpo, Ivan Schranz ja Dani Olmo. Raplamaa Sõnumite ennustusmängus pakkus suurimaks väravakütiks Kane’i kokku 21 ennustajat. Kõik nad teenisid selle eest kolm punkti. Ülejäänud viite nime suurimaks väravakütiks keegi ei pakkunud.
Hispaaniat ennustas Euroopa meistriks kaheksa lugejat. Need tublid “selgeltnägijad” olid Oliver Hollo, Antero Raismaa, Kairit Nurmik, Kristjan Tulp, Elisabeth Laisaar, Aivo Konsa, Kristo Urke, Erkki H. Siinkohal tuleb eriliselt tõsta esile Kristo Urke ennustust, sest tema oli ainuke, kes pakkus Euroopa meistriks Hispaaniat ning ühtlasi suurimaks väravakütiks Harry Kane’i. Ükski teine ennustaja sellist kombinatsiooni ette näha ei osanud.
Ennustusvõistluse võitja Toomas Uuskam ennustas lisaks parimale väravakütile korrektselt ka viie kohtumise skoori. Just seda tuligi rakendada viigilahutajana. Siinkohal tuleb Raplamaa Sõnumitel siiski ka Uuskami ees vabandada. Nimelt oli 3. juulil ilmunud lehenumbris ekslikult märgitud, et ta oli selleks hetkeks kogunud 22 punkti ning ennustas võitjaks Saksamaad ja väravakütiks Mbappéd. Ülekontrollimisel selgus, et tegelikult oli Uuskam kogunud selleks hetkeks 24 punkti ning ennustas võitjaks Inglismaad ja väravakütiks Kane’i.
Möödunud jalgpalli EM-i kohta ütles Uuskam, et mänge vaatas ta üsna tihedalt. Vahele jäid ainult mõned alagrupiturniiri mängud. “Kokkuvõttes ütleksin, et õige võistkond võitis,” kommenteeris ta Hispaania võitu. Samuti kiitis ta finaalmängu Hispaania ja Inglismaa vahel, mida ta vaatas pühapäeva õhtul oma sõbra Indrek Kajupanga juures.
Teise koha saavutas ennustusvõistlusel Astrid Luts, kes kogus samuti 27 punkti ning kaotas õige napilt täpselt ennustatud skooride tõttu, mida Uuskamil oli ühe võrra rohkem. Ka tema pakkus Euroopa meistriks Inglismaad ja suurimaks väravakütiks Harry Kane’i. Kolmanda koha vääriliselt ennustas Helen Allet, kogudes 26 punkti. Lisaks loosisime auhindu kõigi osalejate vahel. Võitjatega on e-maili teel ühendust võetud ning auhinnad saab kätte Raplamaa Sõnumite toimetusest.
Loosiauhindade võitjad:

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare