11.7 C
Rapla
Pühapäev, 8 sept. 2024
SisuturundusParfüümimaailma Oscarid on siin: tutvu 2024. aasta kuumimate parfüümidega

Parfüümimaailma Oscarid on siin: tutvu 2024. aasta kuumimate parfüümidega

Parfüümimaailma Oscariteks kutsutav “Fragrance Foundation Awards” auhinnagala on kohe uksele koputamas. 5. juunil 2024 toimub USA moepealinnas New Yorgis iga-aastane auhinnagaala, mida korraldab ja sponsoreerib The Fragrance Foundation. Enam kui sadat parfüümitootjat ühendav sihtasutus The Fragrance Foundation on abiks uute parfüümimeistrite koolitamisel ja sektori parimate toodete tutvustamisel ja auhindamisel.

Esimest korda 1973. aastal peetud auhinnagala tunnustab eelmisel hooajal välja antud parfüüme, peab meeles oma südame pudelisse pannud parfüümikunstnikke ja kutsub kokku parfüümitööstuse kuulsaimad nimed maailma kõrgeimalt hinnatud parfümeeriatest. Eksklusiivseid “Fragrance Foundation Awards” auhindadele nomineeritud parfüüme leiab ka Eesti e-poodidest – naiste ja meeste lõhnad Douglas ilukaubamajas kenasti esindatud.

Naiste lõhnade parimaid valivad nii tarbija kui ka žürii

Auhinnatavaid parfüümide kategooriaid on 2024. aasta galal 19, millest viie võitjad on juba teada. Kätte on jagatud parima indie-parfüümi, innovatiivseima parfüümi, aasta pakendi auhind nii luksus- kui ka tavaparfüümide kategoorias ning parima parfüümiteemalise ajakirjandusliku loo auhind. Parfüümide auhindu jagatakse välja ka järgmistes kategooriates, mis on eraldatud naiste, meeste ja unisex-klassi:

  • Tarbijate valik: Prestige

  • Tarbijate valik: Popular

  • Žürii valik: Luxury

  • Žürii valik: Prestige

  • Žürii valik: Popular

Tutvustame kolme naistele mõeldud parfüümi, mis on parfüümikasutajate ja e-poe Douglas klientide seas erilist poolehoidu leidnud ning mis on nomineeritud mõne eelneva kategooria peaauhinnale.

Maison Margiela Replica tualettvesi “On a Date”

2024. aasta auhinna “Women’s Prestige” kategooria finalist “On a Date” on pudelisse püüdnud esimese kohtingu lõhna – sulnis kombinatsioon viib teid romantilisele retkele Prantsuse Provence’i piirkonna veiniistandusse. Puuviljane ja lilleline lõhn on mõeldud kasutamiseks igaühele – võite seda enne kohtingule minekut pihustada peale nii endale kui ka oma kaaslasele. “On a Date” on nostalgiline, suviselt värske ja vastupandamatu tualettvesi, mis on tunnustust väärt.

Billie Eilishi parfüümvesi “Eilish No. 3”

Peagi ka netikaubamajas Douglas saada olev Billie Eilishi lõhnakollektsiooni kolmas parfüüm on jõudnud auhinnakategooria “Popular” finalistide hulka. Punane, naise büsti ja rangluusid kujutav pudel peidab endas merevaiku ja puitu, mida vürtsitavad greip, roosa pipar ja jasmiin. See raskesti unustatav kombinatsioon on leidnud tee tuhandete tarbijate südametesse ja parfüümiriiulitele ning võib ka auhinnagalal peaauhinna saada.

Valentino parfüümvesi “Born in Roma Donna”

Itaalia kõrgmoebränd Valentino “Born in Roma” lõhnakollektsiooni kõige naiselikum esindaja “Donna” on loodud enesekindlatele naistele. Lõhnas tuleb eredalt välja jasmiini ja Bourboni vanilje segu, mis hajub puiduseks ja teed meenutavaks lummavaks aroomiks. Reljeefselt kujundatud pudel on inspireeritud Rooma arhitektuurist. See Rooma tänavate võlu pudelisse püüdnud parfüümvesi on Fragrance Foundation Awards’i “Women’s Luxury” kategooria finalist.

Meeste parfüümid, mis kutsuvad endaga tutvuma

Meeste parfüümide auhindamisel antakse tunnustused välja samades kategooriates kui naiste parfüümide puhul. Järgnevad parfüümveed on jõudnud finalistide sekka ja väärivad kindlasti lähemat tundmaõppimist.

Yves Saint Laurent’i parfüümvesi “Myslf”

Myslf” paneb rõhku enese avastamisele ja oma autentse mina leidmisele. Taastäidetavasse, sihvakasse musta pudelisse pakendatud “Myslf” ühendab kolme parfüümimeistri nägemuse, loomaks tõsiselt meheliku, kuid naiselikku vaatenurka arvestava parfüümi. Tugev puidulõhn on kombineeritud apelsiniõitega, andes parfüümile värskust ja omapära. Kategoorias “Men’s Prestige” nomineeritud parfüümvesi on ostmiseks saadaval netikaubamajas Douglas.

Armani luksusparfüüm “Acqua di Giò”

Minimalistliku, kuid luksusliku disainiga “Acqua di Giò” on Armani üks uuemaid meeste parfüüme, mis on intensiivselt värske ning võib oma värskuse ja ägedusega meenutada merd. Pudelis saavad kokku tsitruseline bergamott, särtsakas ingver, puidused salvei ja rosmariin ning hullutav viiruk ja patšuli, et tuua värskusesse ka veidi salapära. “Acqua di Giò” on meeste luksusparfüümide kategooria finalist.

Gucci parfüümvesi “Guilty Elixir”

Maailmakuulus näitleja Elliot Page, näitlejanna Julia Garner ja muusik A$AP Rocky ühendavad “Gucci Guilty” reklaamikampaanias oma jõud ja näitavad maailmale, mida tähendab iseenda leidmine ja selleks jäämine. Kaksikparfüümi meheliku poole “Guilty Elixir Pour Homme” seest leiame patšuli, naha ja merevaigu, ning seda rikastab muskaatpähkel, apelsiniõis ja iirisejuur. Kollakasrohelisse stiilsesse pudelisse pakendatud parfüümvesi on meeste luksusparfüümide kategooria üks finaliste.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare