11.7 C
Rapla
Pühapäev, 8 sept. 2024
Politsei- ja päästeteatedPolitsei- ja päästeteated

Politsei- ja päästeteated

Kohila vald
11. juulil kella 15.33 ajal juhtus liiklusõnnetus Lohu-Kohila tee 2. kilomeetril, kus 86-aastane mees sõitis jalgrattaga ette peateel liikunud sõiduautole Mercedes-Benz S 500, mida juhtis 20-aastane mees. Jalgrattur toimetati haiglasse.

Rapla vald
13. juuli õhtul sai politsei teate, et Kabala külas korteris lõi 68-aastane mees 53-aastast tuttavat meest ja tekitas talle valu. Juhtunu asjaolud on selgitamisel.

Politsei- ja piirivalveamet

 

 

 

Rõdu põles
9. juulil kell 15.18 teatati, et Märjamaa alevis Saare tn põleb kahekorruselise maja rõdu. Esimesena kohale jõudnud tublidel kiirabitöötajatel õnnestus põleng kannuga vett loopides enamuses kustutada, majja tuli ei levinud. Päästjad eemaldasid põlenud piirde ja avasid tuleohutuse kontrollimiseks konstruktsioone.

Inimesed jäid
korvtõstukisse lõksu
13. juulil kell 18.40 helistas häirekeskusesse inimene teatamaks, et Märjamaa vallas Naistevalla külas on jäänud korvtõstukisse lõksu mees ja kolm last. Tõstuk oli kaheksa meetri kõrgusel jäänud tehnilise rikke tõttu seisma ja enam alla ei saanud tulla. Päästjad aitasid inimesed tõmberedelit mööda alla, kasutades julgestusmeetmetena nööripäästevarustust. Päästeoperatsioon lõpetati edukalt kell 19.26.

Lääne päästekeskus

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare