24.9 C
Rapla
Laupäev, 7 sept. 2024
UudisedKehtna põhikooli direktoriks sai Siilas Kask

Kehtna põhikooli direktoriks sai Siilas Kask

Kehtna vald kuulutas juba aprillikuus välja konkursi Kehtna põhikooli direktori leidmiseks. Konkurss oli edukas ning uus direktor, Kohila baptistikoguduse pastor Siilas Kask on juba  ametisse nimetatud.
Selle aasta märtsis tekkisid kuuldused Kehtna põhikooli direktori Reigo Ginteri ametist lahkumisest. Sama kuu lõpuks oli selge, et Ginter jätkab tööd Tartu linnavalitsuses ning et teda asendab uue juhi leidmiseni põllumajanduses tegutsev, EKRE Kehtna osakonna aseesimees Rait Verrev.
Sobiva juhi leidmiseks tuli vallal konkursi tähtaega ühel korral pikendada, kuid tänaseks on teada, et vald on tähtajatult ametisse nimetanud 41-aastase Siilas Kase, seda alates 8. juulist. Kuna uut direktorit ei ole veel koolipersonalile tutvustatud, ei soovi Kehtna valla abivallavanema Rynaldo Puusepa sõnul ei vald ega direktor enne augustikuud kommentaare jagada.
Siilas Kask on pärit Järvamaalt Paidest. Raplamaale sattus ta abikaasa kaudu, kes elas Kohilas. Kask oli Kohila mõisakooli loomise juures ning pikalt selle eestvedaja ja poisteklassi õpetaja. Ta on töötanud veel Kohila vallas haridusnõunikuna.
Nõuded direktori ametikohale kandideerimiseks nägid ette magistrikraadi või sellele vastavat kvalifikatsiooni ning juhtimiskompetentse, mida hinnati järgmistes valdkondades: organisatsiooni arengu juhtimine, õppekeskkonna kujundamine, personalijuhtimine, ressursside juhtimine ja enesejuhtimine.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare