11.7 C
Rapla
Pühapäev, 8 sept. 2024
SportMärjamaa valla esimene triatlon oli rahvarohke

Märjamaa valla esimene triatlon oli rahvarohke

Ott Ojand

20. juulil toimus Märjamaa valla esimene triatlonivõistlus. Lisaks põhidistantsile oli soovijatel võimalus registreerida ennast ka lühema ujumisdistantsiga rajale, läbida võistlusdistants meeskonnaga või kasutada ujumiseks vajadusel abivahendeid.
Seda kõike selleks, et pakkuda võistlemisvõimalust nii kogenud triatleetidele kui ka lihtsalt maakonna sportlikule elanikule, kes ennast esmakordselt sel nõudlikul spordialal proovile soovis panna.
Ujumisdistants läbiti Valgu küla lähedal asuvas Vanakubija karjääris ja pärast 15 km pikkust jalgrattasõitu ootas võistlejaid 3 km pikkune jooksurada Järta Tervisekeskuse loodusliku pinnasega metsarajal. Lapsed ja noored said samal ajal ennast proovile panna duatlonis, mis sisaldas jooksu ja rattasõitu.
Üldarvestuse parimad ehk Märjamaa valla esimene raudmees ja -naine olid Matt Rammo ning Hanna-Kristiina Karu.
Meeste arvestuses vanuses 40-49 a oli parim Indrek Kraus. Meeste 50+ arvestuses oli parim Mart Tilk. Naiste 35-44 a arvestuses sai parima tulemuse Maarja Park ning naiste 45+ arvestuses oli parim Signe Ventsel.
Noormeeste 13-14 a arvestuse parima tulemuse teenis Johan Pajur. 15-16 a arvestuse parima tulemuse sai Sten Tamm.
Kuni 12-aastaste vanuseklassis võib alates möödunud laupäevast ennast Märjamaa valla parimaks duatleediks pidada poistest Max Udusalu ning tüdrukutest Sofia Aas.
Ka kõige väiksemad said esimese duatlonimaitse suhu ja finišis ootasid kõiki osavõtumedal ning auhinnakott hea ja paremaga. Kõik tulemused on üleval kodulehel www.marjamaaspordikeskus.ee.
Märjamaa valla esimene triatlonivõistlus oli üllatuslikult rahvarohke, mis annab kinnitust, et järgmisel aastal on Märjamaa Valla Spordihoonel põhjust seda kõike jälle uuesti ja veel suuremalt korraldada.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare