11.7 C
Rapla
Pühapäev, 8 sept. 2024
Politsei- ja päästeteatedPolitsei ja päästetated

Politsei ja päästetated

Märjamaa vald
8. juuli õhtul tekkis Kohatu külas eramu hoovil konflikt ja 32aastane mees lõi 37aastast meest ning tekitas talle valu. Juhtunu asjaolud on selgitamisel.

Rapla vald
19. juulil anti politseile teada, et Rapla linnas Tallinna maanteel on kaupluse juurest varastatud lukustamata elektritõukeratas. Kahju on 300 eurot.

Arvutikelmus
Raplamaal elav mees andis politseile teada, et 11. juulil sai ta e-kirja, mis oli näiliselt saadetud LHV pangast ja milles paluti uuendada enda kontaktandmeid. Mees vajutas kirjas olnud lingile ja kasutas enda tuvastamiseks mobiil-ID. Hiljem avastas mees, et tema kontolt on tema teadmata tehtud kaks ülekannet välisriigi pangakontodele. Kahju on 8100 eurot.

Identiteedivargus
Raplamaal elav mees andis politseile teada, et juulikuus on tuvastamata inimese poolt tehtud Facebooki temanimeline konto, mille alt on tegeletud küttepuude ja tööriistade müügiga ning sellega ostjatelt raha välja petetud.

Politsei- ja piirivalveamet

 

Kaasreisijad pääsesid vigastusteta
20. juulil kell 11.39 sõitis Kohila vallas Salutaguse külas sõiduauto vastu puud. Roolis olnud vanem naisterahvas anti kiirabiarstide hoole alla, autos kaasreisijatena olnud koer ja kass vigastada ei saanud. Päästjad reguleerisid liiklust ja likvideerisid sõidukil süttimisohu.

Lääne päästekeskus

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare