22.7 C
Rapla
Esmaspäev, 16 sept. 2024
SportKaritsa järve ääres toimub Eestis esmakordne traitloni võistlus

Karitsa järve ääres toimub Eestis esmakordne traitloni võistlus

Taivo Tüvist

Team Kehtna on Frank Kutter triatlonisarja viimaseks osavõistluseks leidnud uue võistlusformaadi. Kui tavapäraselt tuleb võistlejatel läbida ujumine, rattasõit ja jooks siis meie võistlusel tuleb seda teha lausa kolme korral. Karitsa superliiga triatlon toimub laupäeval, 3.augustil. 

Distantsi pikkus on sama mis triatloni supersprindis aga see on jagatud kolmeks võrdseks osaks. Seekord oleme mõelnud ka pealtvaatajatele, et oleks hea sündmust jälgida. Selleks on võistluskeskusesse paigaldatud 3x6m LED ekraan kuhu kuvatakse operatiivset pilti rajalt. Kõigile kellele meeldib laskesuusatamist jälgida peaks see sündmus just sobima. Samuti toimub sarja nimitoetaja  Frank Kutter grilltoodete degusteerimine. 

Võistluskeskus avatakse kell 10.00. Esimene satart kell 12.00 kui lähte saavad Mamma laste triatlonil osalejad. Laste triatlonil läbivad lapsed 50m ujudes, 2km rattal ja 400m joostes. Kell 13.00 saab stardi Hoog noorte  triatlon. Hoog noorte triatlonil  tuleb noortel juba läbida kokku 150m ujudes, 7km rattal ja 1,25km joostes. Vahetusala külastatakse juba kokku 8 korral. Kell 15.00 stardib Frank Kutter põhidistants. Läbitakse kokku 300m ujudes, 15km rattal ja 2,5 km joostes. Vahetusala külastatakse kokku 8 korral.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare