19.4 C
Rapla
Esmaspäev, 16 sept. 2024
SportRaplamaal toimusid meistrivõistlused tennise paarismängudes

Raplamaal toimusid meistrivõistlused tennise paarismängudes

Taivo Tüvist

Laupäeval selgusid Rapla tennisekeskuse Jõe tänava väljakutel 2024. aasta parimad mees- ja naispaarid tennises.
Naiste turniiril osales neli paari ja kõik paarid mängisid omavahel läbi. Kõige paremat mänguvormi näitasid laupäeval Anu Kerdi ja Liis Laanesaar, võites kõik mängud. Esimeses mängus võitsid Anu ja Liis paari Henriethe Olonen / Evelyn Gold 2-6/6-2/10-6. Teises mängus võideti paari Jana Trakmann / Ragne Riim skooriga 6-3/6-3. Kolmandas mängus, kus otsustati turniiri esikoht, kohtuti paariga Marju Meristo / Piret Suurvarik. Mäng oli tohutult pingeline ja esimese seti võit kuulus Marjule ja Piretile seisuga 7-5. Ka teine sett tundus minevat neile, kui nad omasid mitut matšpalli. Läks aga teisiti. Teine sett lõpuks numbritega 7-6(7) ja otsustav sett juba kindlamalt 10-5 Liisile ja Anule. Kolmandaks tulid Jana Trakmann ja Ragne Riim, alistades otsustavas mängus Henriethe Oloneni ja Evelyn Goldi seisuga 6-4/6-2.
Meeste turniiril osales seitse paari, kes loositi kahte alagruppi. Võib juba etteruttavalt mainida, et meeste turniir oli väga ühtlase tasemega ja ükski paar ei pääsenud kaotusest. Alagruppidest pääsesid poolfinaalidesse kaks parimat, kes selgitasid finalistid. A-alagrupi võitis paar Kaito Kuusing / Aleks Kuusing ja teised olid Alex Raadik / Taivo Tüvist. B-alagrupi võit kuulus paarile Henno Meidla / Kenno Kokk ja teised olid Märt Väljaots / Risko Tiitso. Mõlemad poolfinaalid oli ülimalt tasavägised ja vajasid kolmandat setti (mängiti tiebrake 10ni).
Esimesest poolfinaalist pääsesid finaali Alex Raadik / Taivo Tüvist, kes alistasid Henno Meidla / Kenno Koka seisuga 6-2/3-6/13-11. Teises poolfinaalis alistasid Märt Väljaots / Risko Tiitso seisuga 6-7/7-6/10-8 Kaito Kuusingu / Aleks Kuusingu. Finaalis oli samuti vaja otsustavat setti, et selgitada võitja. Seisuga 3-6/6-4/10-8 kuulub 2024. aasta paarismängu esikoht paarile Alex Raadik / Taivo Tüvist. Kolmandaks tuli paar Kaito Kuusing / Aleks Kuusing, alistades kohamängus Henno Meidla / Kenno Koka seisuga 6-4/7-6.
Juba 9.-11. augustil selgitatakse tennise Raplamaa parimaid üksikmängudes. Registreerimine on avatud Rapla Tenniseklubi FB lehel.

1 kommentaar

Subscribe
Notify of
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
raplakas
31. juuli 2024 14:32

Pilt ja pildiallkiri ei klapi …