16.7 C
Rapla
Neljapäev, 19 sept. 2024
SportLaupäeval sai Märjamaal discgolfi mängida

Laupäeval sai Märjamaal discgolfi mängida

Laupäeval, 3. augustil toimusid Märjamaa Spordikeskuses lisaks muudele spordivõistlustele ka discgolfi võistlused „Märjamaa Folk Open 2024”. Seda on Märjamaa folgi ajal korraldatud juba neli korda.

Iga korraldaja soov on, et iga aastaga suureneks mängijate ja osalejate arv. 2021. aastal osales Märjamaa Folk Openil 51 inimest, 2022. aastal juba 114 inimest ja 2023. aastal oli 152 osalejat. Sel aastal tuli kohale 130 discgolfi huvilist, aga tuleb silmas pidada, et ilm oli vägagi vihmane.
Seekordsel võistlusel oli viis võistlusklassi. Esikoht kuulus tiimile Märjamaa Mehed – Keiro Burmeister, kes viskasid -16, teine koht Märjamaa Naised – Kaisa Elfenbein, kes viskasid -1, kolmas auväärne koht kuulus esindusele Külalised Mehed – Sander Räis, kelle tulemuseks -14, neljanda koha said Külalised Naised – Anneli Ostrat, kellel tulemuseks -6 ning viies koht kuulus tiimile Alles Alustan Discgolfiga – Markus Aljas, kes korjasid rajalt tulemuseks +5.
Esimesel aastal paigaldati Märjamaa alevisse pop-up rajale 18 korvi. Aastal 2023 oli korvide arv juba 21 ja sellel aastal 24 korvi.
Märjamaa discgolfiklubi Easy4 korraldustiimi liige Rainer Mart Kiolein ütles, et on kõik need aastad hoidnud üritust ilma osalustasuta. See poleks võimalik heade sponsoriteta, kes on aidanud katta auhinnalauda. Neid, keda tänada, on pikk nimekiri.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare