16.7 C
Rapla
Neljapäev, 19 sept. 2024
SportKohila 3x3 on ajalugu

Kohila 3×3 on ajalugu

Laupäeval, 3. augustil toimus Kohila Spordihoones 3×3 traditsiooniline korvpalliturniir. Kokku tuli mängima 13 võistkonda 51 mängijaga.

Reigo Kimmel

Korvpalli 3×3 turniiri auhinnafond oli traditsiooniliselt suurem, kui paljudel teistel turniiridel. See meelitas kokku 51 korvpallimängijat. Mängiti meeste ja U18 poiste arvestuses, kusjuures meeste arvestuses osales Eesti 3×3 koondis, kes valmistub FIBA 3×3 U18 maailmameistrivõistlusteks.
Päeva põnevaima lahingu pidasid Eesti U18 Valge nime all mänginud Kristo Rannaste, Aari Annus, Gregor Vendla ja Martin Uik poolfinaalis Helikopteri tiimi vastu, kuhu kuulusid Markus Heinakroon, Erki Urvik, Kris Urvik ja Markus Kikkatalo, kes lõpuks alistati 15:13. Helikopter võitis pronksimängus 21:12 Eesti U18 Sinise tiimi ja sai oma osa auhinnalauast.
Peaauhinnad viisid Kohilast kärudega ära kogenud Scanweldi mängijad, kuhu kuulusid Ralf Küttis, Georg Allemann, Janar Aniste ja Kristen Kasemets, kes finaalis olid 19:12 paremad Eesti U18 Valgest tiimist.
Mugavkyte.ee poolt välja pandud MVP auhinna sai kohtunike otsusega Janar Aniste, kes nüüd saab valida, kuhu 1120 eurot väärt kliimaseade üles panna. U18 sarjas võttis suurima osa auhinnalauast kolmekesi mänginud Goonerite võistkond Jako Link, Karl Aasamets ja Kermo Kand, kes finaalis sai 21:20 jagu Viimsi tiimist, kuhu kuulusid Armin Laanes, Matthias Kokosinski, Timo Lang ja Tobias Ander Olde. Pronksmedalid Asjaarmastajatele, kuhu kuulusid Henri Vanem, Kaspar Laik, Richard Vahter ja Romel Savi, kes 17:16 lõpuga sai jagu tiimist Sokk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare