16.1 C
Rapla
Neljapäev, 19 sept. 2024
ValladKohila valdRaplamaa meistrid noorte rannavolles on Marie Karhu ja Eliise-Miia Mõlder

Raplamaa meistrid noorte rannavolles on Marie Karhu ja Eliise-Miia Mõlder

Ingrid Kangur

10.-11. augustil toimusid Kohila Võrkpalliklubi Rannakeskuses Raplamaa lahtised meistrivõistlused rannavolles noortele ja Kohila VK karikavõistlused naistele ja meestele.

Tüdrukute paare oli laupäeval kogunenud mängima kuus, mis tähendas, et sai mängida turniirisüsteemis kõik kõigiga läbi. Sama võistluse raames toimusid ka Kohila Võrkpalliklubi karikavõistlused, millest said osa võtta ka Raplamaaga mitteseotud mängijad.  Mängud algasid vihmaga, mis õnneks õige pea taandus ja pikk mängupäev oli täis päikesepaistet ja mõnusaid emotsioone. Aitäh kõikidele osalejatele ja taustajõududele, päev oli tõesti tore. Kahjuks ei osalenud poistepaarid, loodame, et tulevad järgmisel aastal.
Pühapäeval, 11. augustil toimusid Kohila Võrkpalliklubi Rannakeskuses Raplamaa lahtised meistrivõistlused rannavolles ja Kohila VK karikavõistlused naistele ja meestele. Ilm oli eelneval ööl hirmus, sadas lakkamatult ja ka hommikul sadas, müristas ja lõi välku, miski ei andnud lootust, et mängud saaks peetud. Ka väljakud meenutasid pigem ookeani.
Kuid pool tundi enne algust hakkas lihtsalt päike paistma, kraavide abil sai vesi minema juhitud ja vapper seltskond hakkas vetruval ja ikkagi väga vesisel liival turniiriga peale. Tasus alustada, sest terve päev ilm neid vapraid võrkpallureid hoidis, andes vaid kuiva ja päikest. Kuus naiskonda selgitasid viis ja pool tundi paremusjärjestust, enamik mänge olid väga tasavägised ja kolmegeimilised. Kolmandale kohale pretendeeris lausa kolm võistkonda, kel ühepalju punkte, nii et lõpuks läks vaja kõikide punktide kokku arvutamist. Pika ja põneva mängupäeva lõpuks selgusid siis parimad.
Meeste osas oli osavõtt väga hõre, kohale oli tulnud vaid kaks paari. Kuid mängud said peetud ja parim selgitatud.
Võistluste korraldajad olid Rapla Maakonna Spordiliit ja Kohila Võrkpalliklubi.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare