16.1 C
Rapla
Neljapäev, 19 sept. 2024
ValladKohila valdKohila suurim rannavollesari

Kohila suurim rannavollesari

Kohila Võrkpalliklubi korraldab juba kolmandat aastat suvist harrastajate ja edasijõudnute rannavollesarja Rannakarikas, mida iseloomustab suur etappide ja osalejate arv.

Sari algas mai lõpus ja sai läbi 15. augustil. Viimase etapi autasustamine oli päev hiljem SuveÖÖServil. Kokku toimus 24 etappi. Osalejaid oli 39, meeste arvestuses 10, naistel 15 ja noortel 14 mängijat. Kui arvestada, et keskmiselt mängiti igal etapil 24 geimi (mängiti 2 ringi 21 punktini), siis tuleb geimide koguarvuks 676.
Sarja võlu seisneb selles, et ei ole vaja võistkonda ega paarilist, võistkonnad moodustatakse kohapeal ja sarjaga saab liituda igal ajahetkel. Mängimas käisid nii Eesti esiliigas tegusid tegevad sportlased kui ka harrastajad. Punkte jagati igal etapil, iga nelja etapi järel tehti kokkuvõte. Tabeleid haldas Anett Haljasorg.
Üks Kohila Võrkpalliklubi liige rääkis, et arvestust peeti ka kohalkäimise üle. Neid, kes osalesid enamikul etappidest, oli palju, kuid üks mängija – Liisi Voojärv – oli kohal kõigil etappidel, ehk veetis 24 sooja suveõhtut palliplatsil.

Rannakarika võitjad:
Mehed
1. Allar Haljasorg
2. Martin Koppel
3. Silver Tang

Naised:
1. Liisi Voojärv
2. Anett Haljasorg
3. Delia Nevski

Noored:
1. Marie Karhu
2. Lisette Linnas
3. Eliise-Miia Mõlder

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare