3.8 C
Rapla
Reede, 18 okt. 2024
SportKirke Ehandi on lasteklassi Eesti meister koolisõidus

Kirke Ehandi on lasteklassi Eesti meister koolisõidus

Kersti Kivistik

Möödunud nädalavahetusel toimusid Anija vallas Toominga tallis Eesti meistrivõistlused koolisõidus. Pühapäeval selgitati võitjad seitsmes vanuseklassis, lasteklassis tuli Eesti meistriks Kirke Ehandi hobusega Re-Di.

Lasteklassis osales kokku 9 võistluspaari. Esimeses osavõistluses saavutasid Kirke ja Re-Di teise koha tulemusega 72,350%. Pühapäeval toimunud otsustavas teises osavõistluses saavutati esikoht tulemusega 75,972%. Kahe osavõistluse tulemusega teeniti kokku 148,147 punkti, mis tagas neile kompleksarvestuses esikoha ja kuldmedali. Tegu on Kirke esimese kuldmedaliga Eesti meistrivõistlustelt, varem on võidetud esikoht Eesti sisemeistrivõistlustelt. Kohtunikud hindasid kõrgelt Kirke ja Re-Di täpsust ja koostööd.
“Olen väga rõõmus ja kõik õnnestus päris hästi,” ütles Kirke Ehandi. Tema hinnangul õnnestusid tal kõige paremini galopiharjutused. Enne Eesti meistrivõistlusi osales Kirke ka Euroopa meistrivõistlustel. “See oli väga äge võistlus! Euroopa meistrivõistluste teisel päeval nägi hobune enne starti midagi, mis teda hirmutas ja seetõttu oli sõit pingeline. Aga õnneks midagi sellist Toomingal ei juhtunud ja kõik läks väga hästi,” rõõmustas Kirke.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare