18.7 C
Rapla
Esmaspäev, 16 sept. 2024
KrimiMaarahva poe laos käidi vargil

Maarahva poe laos käidi vargil

Augusti keskel ilmus sotsiaalmeediasse teade, et Maarahva poe Alu lao juures oleval taimeplatsil on käidud vargil. Ettevõte politseile avaldust ei teinud.
Esialgu ringlesid kuuldused, justkui oleks vargil käidud Rapla Maarahva poes, aga ettevõtte esindaja Mait Soasepp täpsustas, et vargil ei käidud mitte poes, vaid Alu lao juures oleval taimeplatsil. Pilte varastest võib näha Facebooki grupis nimega ”Raplamaa rahvas”, kus Soasepp toob välja, et ”öised aiandushuvilised” käisid vargil pühapäeva, 11. augusti öösel kell pool kolm.
Postituses jääb Soasepp lõbusaks ja sarkastiliseks, öeldes järgmist: ”Maarahva pood tänab tõelisi fänne! Tore oli jälgida, et samal ajal, kui proua taimi kokku botaniseeris, sai härra kastmisvoolikust oma porise autogi pestud. Käisite ehk enne (kellegi) suvilas?”
Ajakirjaniku küsimuse peale, kas varguse kohta on esitatud avaldus ka politseile, ütles Soasepp, et seda nad ei teinud. ”Politseisse ei teinud avaldust, sest kahju suurus ei lähe kriminaalkaristuse alla. Aga tõhustame valvet ja järgmine kord saame kätte,” lisas ta.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare