19.4 C
Rapla
Esmaspäev, 16 sept. 2024
KrimiPäästeteated 14.-21.08

Päästeteated 14.-21.08

Lääne päästekeskus

Liiklusõnnetused
15. augustil kell 8.29 kiirustasid päästjad Märjamaa vallas Jädivere külas juhtunud liiklusõnnetusele. Reka ja sõiduauto kokkupõrke tõttu oli sõidutee plastitükke täis ning liiklus takistatud. Päästjad asusid liiklust reguleerima ning eemaldasid sõidukitel süttimise välistamiseks akujuhtmed. Kell 9.40 oli tee puhastatud ja liiklus taas avatud.
16. augustil kell 17.48 reageerisid päästjad Kohila vallas Urge külas juhtunud liiklusõnnetusele. Kahe sõiduauto vahelise avarii tõttu oli tee autojuppe täis ning ristmik suletud. Päästjad reguleerisid koha peal liiklust ning puhastasid tee avarii tagajärgedest. Päästjate jaoks lõppes sündmus kell 18.41.

Terrass võis süttida päikesest
15. augustil kell 17.11 teatati häirekeskusele, et Kohila alevis põleb eluhoone varikatus ja terrass. Inimesi põlenguhetkel kodus ei olnud. Päästjad kustutasid tulekahju ning ventileerisid ruumid ülerõhuventilaatoriga. Päästjate hinnangul võis põleng majaesisel terrassil saada alguse klaaslauast, kus päikesekiired koondudes terrassilauad süütasid. Põleng likvideeriti kell 17.31.

Bussi ette jooksnud hirv hukkus
17. augustil kell 22.29 jooksis Kehtna vallas Metsaääre külas teel liikuvale bussile ette hirv. Bussis olnud inimestest vajas üks kergemat esmaabi, buss omal jõul enam edasi liikuda ei saanud ning inimestele kutsuti asendusbuss. Hirv kahjuks hukkus õnnetuses. Päästjad tegelesid süttimisohu tuvastamise, tee koristamisega õnnetuse tagajärgedest ning inimestele asendusbussi organiseerimisega.

Viljapunkris oli  tulekolle
21. augusti varahommikul kell 5.26 hakkas suitsema Kehtna vallas Käbikülas asuv viljakuivati. Päästjad otsest põlemist ei tuvastanud, kuid kuna punkris siiski väike tulekolle oli, lasti viljapunker tühjaks ning kustutati kolle. Päästjate jaoks lõppes sündmus kell 7.30.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare