15.5 C
Rapla
Esmaspäev, 16 sept. 2024
PersoonRudolf Jeeser: ERK-i esimene suur siht on 2025. aasta kohalikud valimised

Rudolf Jeeser: ERK-i esimene suur siht on 2025. aasta kohalikud valimised

Uus rahvuslik ja konservatiivne erakond ERK (Eesti Rahvuslased ja Konservatiivid) tõstab aina enam pead ka Rapla maakonnas. Erakonna peasekretäriks sai Märjamaa volikogu liige Rudolf Jeeser, kes varem tegi sarnast tööd EKRE-s.

Raplamaa Sõnumitele antud intervjuus ütles Jeeser, et uue erakonna esimene suur siht on 2025. aasta oktoobris toimuvad kohalikud valimised. Ta lisas, et ERK võttis eesmärgiks panna kõigis neljas Raplamaa vallas välja täispikk nimekiri.

Te olete uue rahvusliku ja konservatiivse erakonna ERK peasekretär. Miks otsustasite selle ametikoha vastu võtta?
Rudolf Jeeser: See ettepanek tehti mulle juba siis, kui olime veel EKRE-s ja moodustasime seal siseopositsiooni. Kui see opositsioon oleks EKRE-s saanud suurema osakaalu juhatuses, siis oleks juhatus kindlasti teinud mulle ettepaneku tulla tagasi piirkondade koordinaatoriks. Kui oli selge, et me seal erakonnas jätkata ei saa, siis tegid juhtfiguurid algusest peale ettepaneku, et minust võiks saada peasekretär. Juba EKRE-s olles rääkisime sellest, mis võiks olla peasekretäri roll ja ülesanded. Ega need läbirääkimised ERK-i juhtkonnaga lihtsad olnud. Minul oli asjast ikkagi oma nägemus. Päris mitu nädalat rääkisime läbi, ka palganumbrist rääkisime. Alustasin tööd 12. augustil.

1 kommentaar

Subscribe
Notify of
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Parteiboss
26. aug. 2024 21:36

Kuidas nii raske kaaluga mees peenikest parteid küll hoida suudab?