14.9 C
Rapla
Neljapäev, 19 sept. 2024
SportNädalavahetus kulges Raplamaa Jalgpallikooli jaoks peamiselt võidulainel

Nädalavahetus kulges Raplamaa Jalgpallikooli jaoks peamiselt võidulainel

Taavi Tüvist

Raplamaa JK noortevõistkonnad on pidanud sügisringis mitmeid mänge, milles on kogetud õpetlikke kaotusi ja rõõmustavaid võite. Viimane nädalavahetus möödus peamiselt võidulainel.

Laupäeval, 24. augustil U17 Eliitliiga II liiga kohtumisest, mis toimus Nõmme Kalju FC II võistkonna koduväljakul, väljusid meie 2008.-2009. a poisid 3:0 võiduga. Väravate autor oli kahel korral Kaspar Meresmaa ja ühe tabamuse lisas Ron Maasing. On olnud keeruline hooaeg võistkonnale ja seda võitu oli poistele väga vaja. Peamine kitsaskoht on olnud lühike pink, mis tingitud vigastustest ja noorte huvide muutusest.
U15 (2010) poisid mängisid samuti laupäeval võõrsil Viimsi MRJK võistkonnaga. Viimsi oli viimati hästi mänginud ja oli oodata raskemat mängu. Meie õnneks oli mäng meile skoori järgi otsustades siiski kergemapoolne ja 5:2 tulemusega toovad poisid kolm punkti koju. Kaspar Sinikas tegi kübaratriki, lüües kolm väravat, ja Olle Land lisas kaks väravat. Olle on ka U15 II liiga väravaküttide tabelis 23 tabamusega kõrgel kohal.
U14 (2011) poiste võistkond mängib sügisringis II liigas ja vastased on võrreldes kevadega tummisemad. Esimeses voorus tuli võõrsil tunnistada FC Kuressaare paremust, aga teises voorus oldi võõrustajate väljakul parem Kuusalu JK Kalev võistkonnast. 4:2 tulemusega lõppenud mängus skoorisid Paul Kristjan Lillebach, Markus Sebastian Kilkans ja Hardi Heliste. Ühe värava lõid külalised endale ise.
U12 (2013) poisid mängivad A-taseme turniire ja nende vastased on klubide tugevama koosseisu võistkonnad. Seda on näha ka mängudes. Sellest hoolimata oleme südikalt vastu saanud ja omad võidud taskus. Viimati võõrustati laupäeval Raplas Tallinna FC Flora Rohelist võistkonda. Vastane oli paremas sõiduvees ja võitis 6:1. Meie poiste auvärava autor oli Villi Land.
U10 (2015) poistele toimuvad esivõistlused miniturniiridena, kus on alati erinevad vastased. Seekord oli võõrustajaks Maardu LM ja vastasteks koduvõistkond ning kaks Jõhvi Phoenixi klubi koosseisu. Seekord meie poistele vastast polnud ja kolme suure skooriga mängust võtsime kindlad võidud Raplamaale.
Pühapäeval, 25. augustil mängisid U14 (2011) tüdrukud Raplas, võõrustades Rakvere JK Tarvas neiusid. Paraku ei saanud meie neiud võidurõõmu tunda. Rõõmustada tuli Hanna Karolina Kaasiku löödud värava üle. Kaotus 1:4.
Tüdrukute U16 Eliitliiga kohtumine pühapäeval Kohila staadionil, kui võõrustati Tartu JK Tammeka tüdrukuid, lõppes napi, aga kindla 2:1 võiduga, väravate autorid Maribel Laidmets ja Adele Müür. Üheteist võistkonna arvestuses hoitakse pisikese eduga teiste ees kindlat esikohta. Väravalööjate edetabelit kroonib samuti meie mängija Maribel Laidmets ja seda 40 löödud väravaga.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare