22.7 C
Rapla
Esmaspäev, 16 sept. 2024
SportDiscgolfihooaeg läheneb lõpule

Discgolfihooaeg läheneb lõpule

Alar Lepikult

Prodigy Disc’i kettateisipäevakute karussell sai oma vägeva lõpu Märjamaal Järta discgolfiraja B ajutisel 20 korviga asetusel, mille oli ideaalselt ette valmistanud kohalik Easy4 discgolfiklubi ja kus osales lausa 98 mängijat.

Aprillikuus täistuurid üles võtnud hooajal leidis tee kettateisipäevakutele ligi paarsada mängijat lähemalt ja kaugemalt. Võistlussari koosnes sel hooajal üheksateistkümnest etapist ja keerles Raplamaa suurematel discgolfiradadel.
Esimest korda hooaegade jooksul oli plaan üles leida ja mängijatele meenutada, et maakonnas on ka väiksemad, mitte ainult täismõõtmetes kaheksateist korviga rajad. Sellest ideest sündis Raplamaa väikeste radade karikasari, mis hõlmas Valgus, Märjamaal, Kehtnas ja Inglistel toimunud võistlusetappe. Selle eest, et mängijatele jääks mälestus just sellele kohale omasest, kandsid hoolt Valgu põhikool, Märjamaa Mesila, Märjamaa vallavalitsus, Kehtna vallavalitsus, Kehtna Lihatööstus ja Ingliste Arendusselts.
Sarja õnnestumise tõeline mõõdupuu on alati see, kui korraldaja näeb rõõmu ja rahulolu mängijate silmades. Tegelikult saabub hooaja kulminatsioon aga Raplamaa discgolfarite jaoks juba traditsiooniliselt sel pühapäeval. Seekord korraldab Kohilas kohalik Hungry Birds Discgolfiklubi maakonna meistrivõistlused, kuhu on oodata samuti ligi 90 mängijat.
Paljude mängijate entusiasm ei piirdu ka sellega, vaid Märjamaa klubi korraldatud mängud jätkuvad veel täie hooga. Toimuvad veel nii mõnedki põnevad, natukene teistmoodi mängud – paarismäng, pimedas LED-mängud, kus kettad ja korvid pannakse helendama, ja ega üdini entusiasmi täis kettalennutajad jäta jonni ka talvel, kui ketaste alla kinnitatakse pakkepaela jupid, et ketas lume alt üles leida, ja mäng jätkub.

Tulemused:
Naiste esikolmik: 1. Margot Turu, 2. Anneli Ostrat, 3. Tiina Ollema-Pajus

Meeste kolmas klass: 1. Kaarel Tammaru, 2. Ove Tooming, 3. Allar Juss

Meeste teine klass: 1. Tauno Sau, 2. Roland Stepanjuga, 3. Teet Laur

Meeste esimene klass: 1. Karl-Martin Marrandi, 2. Heigo Tamberg, 3. Jaan Akk

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare