11.6 C
Rapla
Laupäev, 21 sept. 2024
UudisedNamaste India restoran Raplas konkurentsi ei karda

Namaste India restoran Raplas konkurentsi ei karda

Endise Võiroosi kohviku ruumides on tunda idamaist hõngu, mis juba maja ees ninna torkab. Rapla inimestele ei ole idamaine toidukultuur võõras, sest mõnda aega pakub seesuguseid maitseelamusi siin ka Vaga Mama gurmeerestoran. Alates 27. augustist on sel aga Kauba tänaval konkurent India restorani Namaste näol.

Aasia köök, mis hõlmab riike nagu Hiina, Jaapan, Korea, Tai, Vietnam ja India, on tuntud oma rikkalike maitsete ja mitmekesiste koostisosade poolest. Igas riigis on välja kujunenud oma spetsiifilised toidutraditsioonid, aga üks on kindel – enamik roogasid mõlema Raplas tegutseva idamaise söögikoha menüüs on vürtsikad.

1 kommentaar

Subscribe
Notify of
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Toomas
5. sept. 2024 14:40

See on ajalooline, ennem nende onude tädide ja muude lähisugulaste sigitusi, kes varsti ka restorani avavad jne. Kui ei usu käige ära nt. Londonis ja vaadake Barking linnaosas ringi ja imestage milline kants võiks olla Rapla 20 aasta pärast. Jõudu sinisilmsed varsti olete rosinasilmsed tänu blondidele eesti inimestele, kes magamistuppa romantika kontrasti soovivad. Eestlatel ega kellelgi eurooplasel ei ole sellist sigimiskunsti nagu asiaatidel ja aafrika inimestel. Seadused neile ei loe sest kultuuri nad sünnivad. Tore, aga seadusega peaks olema rangelt piiratud kiirelt sigivate rahvaste kohalolek. Sest kohe kui saavad passi ja sõber ka tuleb on neil juba gäng ja nad… Loe edasi »