11.7 C
Rapla
Kolmapäev, 18 sept. 2024
ValladRapla valdVM Garaaž pakub nii sõiduki remonti kui ka hooldustöid

VM Garaaž pakub nii sõiduki remonti kui ka hooldustöid

Sisuturundus

Kliendisõbralikku autoremonditeenust ja ka rehvitöid pakub Raplamaal tegutsev VM Garaaž. „Oleme uhked oma isikupärase teeninduse ja kaasaegsete töövõtete üle, mis tagavad auto turvalisuse teel,” ütleb ettevõtte omanik Reigo Jaakson.

Vahemetsas Sikeldi külas tegutseb VM Garaaž, mille omanik on Reigo Jaakson. Autoremonditeenust kasutades on ääretult meeldiv, kui remondist saabunud autosse istudes avastad salongist ka väikese kingituse. Selles garaažis see nii just on.
Töökoda on peatselt tegutsenud juba kaks aastat ja rahulolevate klientide hulk on suur. Garaaž asub vaid viieminutise autosõidu kaugusel Raplast, kus selle reklaamsildid ka möödasõidul kõigile nähtavad on. Viimane kuu ei ole perekond Jaaksoni jaoks kerge olnud, rinda tuleb pista keerulise eluperioodiga. Reigo Jaakson kinnitab aga, et kõigest hoolimata tuleb hakkama saada ning kliendi hüved ja rahulolu esikohale seada.
Garaaži sisse astudes valitseb seal meeldiv õhkkond. Töökoja välimus on ilus ja töökoja sisseseade väga kaasaegne. Näha on tänapäevaseid töövahendeid, mis tagavad igale meistrimehele meeldivad ja hinnatud töövõimalused.

Vahemetsas Sikeldi külas tegutseva VM Garaaži töökoda. Foto: Ulvi Blande

Reigo Jaakson muheleb ja meenutab, et garaaž sündis esialgu majapidamises vajalike tööriistade hoiustamiseks. „Aga kuna see sai nii hästi tehtud, otsustasin tühja koha pealt, et miks mitte teha sellest teenindav töökoda,” räägib ta.
Ilma suurema kaalumiseta löödi sõbraga käed ja alguse ta sai. Esimene rehvivahetuse hooaeg möödus jõudsalt ning juba pärast seda otsustas mõnikümmend inimest oma auto hooldustöid edaspidi VM Garaažis jätkata. Sügis on peatselt käes, mis tähendab, et VM Garaaž ootab jällegi masinaid Sikeldisse korralisse rehvivahetusse.
„Klient on meil alati rahule jäänud, sest me pakume hinda vastavalt töö teostamise ja varuosade soovile personaalselt,” kinnitab Jaakson. Kohapealt on võimalik endale rehve, kuid ka muid varuosi soetada.
Tihedast konkurentsist hoolimata on VM Garaaži autoremonditöökoda nagu mustkunstnike lava, kus vilunud tehnikud diagnoosivad salapärast mootorimüra või võõrast kolinat esisillas, mis kliendile muret tekitab. Lisaks pakub ettevõte täielikku hooldust ja remonti igat tüüpi sõidukitele, margist hoolimata.
Kogenud mehaanikud kasutavad moodsat varustust, et tagada igale autole parim võimalik hooldus. Paindlikkus on omadus, mida Reigo Jaakson kõrgelt hindab ja klientidele vastutulek on terve meeskonna jaoks oluline. „Vajadusel teostame suuremahulisi töid osade kaupa, kui kliendi finants muudmoodi ei luba,” ütleb Reigo Jaakson.
Et tihedas konkurentsis teiste Raplamaa remonditöökodadega hakkama saada, pakutakse autoremondi võimalust hilisematel õhtutundidel või hoopiski nädalavahetusel. VM Garaaži kliendid hindavad teenuse kiirust ja töö kvaliteeti, samuti meeldivat suhtlust, soodsat hinda nii remondi- ja hooldustöödele kui ka varuosadele.
„Arvestades, et me alustasime sisuliselt null kliendibaasiga, on meil tänaseks tekkinud ka püsikliendid ning ka neid, kes külastavad meid rehvihooajal,” ütleb Reigo Jaakson.

VM Garaaž

Vahemetsa, Sikeldi küla, Rapla vald
Tel: +372 5300 9592
[email protected]
vmshop.ee
FB: VM garaaž

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare