13.8 C
Rapla
Kolmapäev, 18 sept. 2024
SisuturundusKuidas kasutada elektrisõidukite ostutoetust ja sõita rohelisemalt

Kuidas kasutada elektrisõidukite ostutoetust ja sõita rohelisemalt

Sisuturundus

Kuna elektriautode populaarsus kasvab, muutuvad ostutoetused üha olulisemaks teguriks nende soetamisel. Auto Bassadone, juhtiv automüüja Eestis, selgitab, kuidas elektrisõidukite ostutoetus aitab muuta elektriautode soetamise taskukohasemaks ja ligipääsetavamaks.

Kasutage elektrisõidukite ostutoetust ja säästke raha ning loodust

Elektrisõidukite ostutoetus on loodud selleks, et soodustada keskkonnasõbralike sõidukite kasutuselevõttu. See riiklik toetus katab osa elektriauto ostukuludest, muutes selle atraktiivsemaks valikuks. Toetuse saamiseks peab sõiduk vastama teatud tehnilistele ja keskkonnanõuetele, näiteks olema täielikult elektriline ja suutma läbida piisava vahemaa ühe laadimisega.

Toetuse taotlemiseks tuleb valida sobiv elektriauto, mis vastab toetuse tingimustele, ning see välja osta. Seejärel tuleb hiljemalt 2 kuu jooksul pärast sõiduki ostu esitada taotlus koos vajalike dokumentidega.

Taotlus vaadatakse läbi 70 päeva jooksul ning taotluse rahuldamise korral makstakse toetus välja taotleja pangaarvele. Liisingu kasutamise korral makstakse toetus liisinguandja kontole toetuse saaja ja liisinguandja vahel sõlmitud liisingulepingust tulenevate kohustuste täitmiseks. Eraisikule makstavalt toetuselt peab KIK kinni tulumaksu.

Auto Bassadone kogenud meeskond aitab teid kogu taotlusprotsessi vältel, et tagada sujuv ja probleemivaba kogemus.

Foto; www.autobassadone.ee

Auto Bassadone #Flex – teie paindlik liisinguprogramm

Auto Bassadone #Flex pakub enneolematut paindlikkust ja mugavust liisingus ja autoostu finantseerimises. Selle programmiga saab igaüks valida oma soovitud sõiduki ilma suurte esialgsete kulutusteta. Kuutasu sisaldab komplekti suve- ja talverehve ning esimese kuue kuu rehvide hoiustamist, tagades aastaringselt ohutu ja mugava sõidu.

See teenus on ideaalne valik neile, kes soovivad sageli autosid vahetada või kellel on muutuvad transpordivajadused. Fikseeritud kuutasuga liisingumakse, mida EURIBOR ei mõjuta, pakub rahalist kindlust kogu 60 kuu vältel. Sel viisil sõidate alati parima tehnoloogiaga ja suurepärases korras autodega.

Innovatsioon ja kvaliteet, mis vastab teie vajadustele

Foto: www.autobassadone.ee

Auto Bassadone lai valik kvaliteetseid elektriautosid vastab erinevatele vajadustele ja eelistustele, pakkudes suurepäraseid võimalusi keskkonnasõbraliku sõiduki soetamiseks. Üks esindatud marke on Peugeot, mille mudelid on pälvinud rohkelt tunnustust. Näiteks Peugeot e-3008 on võitnud prestiižse Red Dot 2024 disainiauhinna, samas kui Peugeot 408 on nimetatud Eesti Aasta Auto 2024 tiitli vääriliseks. Need auhinnad peegeldavad Peugeot’ pühendumust kvaliteedile, innovatsioonile ja stiilile.

Lisaks Peugeot’le pakub Auto Bassadone ka mitmeid Hyundai elektrimudeleid. Eriliselt silmapaistev on Hyundai Ioniq 5, mis on tuntud oma uuendusliku disaini ja suurepärase sõiduulatuse poolest. Hyundai Eesti edasimüüjana pakub Auto Bassadone teile võimalust kogeda selle mudeli kõikvõimalikke eeliseid.

Citroën on samuti esindatud oma mitmekesise elektriautode valikuga, mis on ideaalne valik neile, kes otsivad praktilist ja keskkonnasõbralikku sõidukit. Citroëni elektrimudelid ühendavad kaasaegse tehnoloogia ja mugavuse, olles samas taskukohased ja usaldusväärsed.

Elektrisõidukite ostutoetused on olulised, et muuta need tipptasemel elektriautod kättesaadavamaks laiemale ringile. Toetuste abil saate soetada keskkonnasõbraliku sõiduki soodsamalt, aidates kaasa rohelisema tuleviku loomisele.

Tutvuge meie laia valikuga ja leidke endale parim elektriauto, mis vastab teie kõigile ootustele. Auto Bassadone professionaalne meeskond on alati valmis teid aitama parima valiku tegemisel ja elektrisõidukite ostutoetuste taotlemisel. Külastage meid juba täna ja astuge samm keskkonnasõbralikuma tuleviku poole.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare