11.7 C
Rapla
Kolmapäev, 18 sept. 2024
SportUtilitas Rapla alustas Kaamos karikavõistlusi veenva võiduga

Utilitas Rapla alustas Kaamos karikavõistlusi veenva võiduga

Utilitas Rapla alustas Kaamos karikavõistlusi veenva võiduga Keila korvpallikooli üle. Skoorirohkes hooaja avamängus olid Rapla võidunumbrid 98:79. Laupäeval, 14. septembril Sadolin spordihoones toimunud kohtumises hoidis Rapla eduseisu terve mängu vältel. Kordagi ei tekkinud tunnet, et Keila võiks tulla ohtlikult lähedale.

Esmakordselt avanes fännidel võimalus näha Rapla kodusaalis meeskonna uusi täiendusi. Ametlikus mängus tegid Rapla eest debüüdi ameeriklased Brandon McKissic ja Jalyn McCreary, kanadalane Kaosi Ezeagu ja samuti ka kapteniks määratud Hendrik Eelmäe.

Just ameeriklased McKissic ja McCreary olidki võitjate suurimad skooritegijad. Mõlemad viskasid 21 punkti. Eelmäe tõi omadele 18 silma ja Ezeagu arvele jäi 12 punkti.

Päris mitu korda jättis soovida Utilitas Rapla kaitsemäng. Korduvalt unustati kaitses oma mängija ära ning nii said vastased kergeid punkte. Mängu suurim korvikütt oligi Keila korvpallikooli mängumees Vitalii Shymanskyi, kes viskas 22 punkti.

Rõõmustav oli see, et Sadolin spordihoone tribüünidel oli tervelt 564 pealtvaatajat. Loomulikult tegid kõvasti lärmi Rapla poolehoidjad, aga oma koht oli saalis ka Keila fännide jaoks, kes olid Raplasse sõitnud ühise bussiga.

Mängule lisas särtsu seegi, et Keila korvpallikooli kapten oli aastaid Raplas mänginud Sven Kaldre, kes tegi kaasa 28 minutit ja 41 sekundit. Selle ajaga viskas ta 11 punkti. Raplamaa korvpallifännide jaoks oli Keila ridades tuttavaid nägusid teisigi. Nii näiteks jooksis nende eest väljakule Kohilast sirgunud korvpallur Markus Ladoga.

Tegemist oli Utilitas Rapla esimese mänguga Kaamokas karikavõistlustel. Järgmine kord joostakse väljakule kolmapäeval, 18. septembril, kui sõidetakse külla TalTechile.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare